Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-05-2015

„Lokomotīve” turpina uzvaru gājienu Polijas čempionātā


Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti tikuši pie kārtējās uzvaras Polijas Nice spīdveja līgā. Izbraukumā Lodzā izdevās izcīnīt panākumu pār vietējo „Orzel” komandu ar rezultātu 50:40.

„Lokomotīves” komanda uz Poliju devās labākajā sastāvā, zviedru Fredriku Lindgrenu ieskaitot, kas iepriekšējā nedēļā Eiropas čempionāta kvalifikācijas sacensībās guva nelielu savainojumu. Jau pirmajā sacensību braucienā poļu komandas braucēji Rorijs Šlains un Kamils Adamčevskis sadūrās savā starpā un sacīkstes vairs nevarēja turpināt. Tas nāca par labu „Loko” izredzēm uz uzvaru.

Pirmajos divos braucienos izdevās uzvarēt ar 4:2, bet trešajā braucienā tika fiksēts neizšķirts 3:3. Pirmo uzvaru mājinieki izcīnīja ceturtajā braucienā, bet jau piektajā mums pirmais dubultpanākums un summā 18:12 mūsu labā. Uzvaras ar 4:2 sestajā un septītajā braucienā deva jau desmit punktu pārsvaru!

 Epizodiski poļi tika nedaudz tuvāk, taču „Lokomotīves” uzvaru tā pa īstam neapdraudēja. Pirms pēdējiem diviem braucieniem 45:33 mūsu labā. 14. braucienā mājinieki divus punktus atspēlēja, bet 15. braucienā neizšķirts un summā 50:40 Daugavpils labā.

Turnīra tabulā „Lokomotīve” ir vienīgā līdere ar četrām uzvarām četros mačos. Mūsu komandas sastāvā svētdien labākais ar 12 punktiem bija Antonio Lindbeks, 10 punkti Maksimam Bogdanovam, deviņi Jonasam Kilmakorpi, astoņi Fredrikam Lindgrenam, seši Andžejam Ļebedevam, trīs Ķastam Puodžukam un divi Jevgeņijam Kostigovam.

 

31. maijā Daugavpilī „Lokomotīve” uzņems Gņezno „Start”.




Atpakaļ