Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-09-2011

„DU” basketbolistes samēros spēkus ar rīdziniecēm un lietuvietēm


„Daugavpils Universitātes” sieviešu basketbola komanda šajā nedēļas nogalē pirmo reizi aizvadīs spēli Daugavpils Olimpiskajā centrā, tiekoties ar Utenas vienību. Tāpat mini pārbaudes turnīrā paredzētas spēles arī Ķīmiķu ciematā.

 

„DU” basketbolistes šogad ceturto gadu pēc kārtas spēlēs Latvijas Sieviešu basketbola līgas augstākajā divīzijā. Arī šogad turnīrā piedalīsies astoņas komandas, kuras cīnīsies par Latvijas čempionāta godalgām. Debijas gadā daugavpilietes palika astotās, bet pēc tā divus gadus pēc kārtas bija piektās. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi izdevās iekļūt izslēgšanas spēlēs, kur sērijā ar 1:2 zaudēts nākamajām vicečempionēm „RTU-Merks”.

 

Šogad lielu izmaiņu komandas sastāvā nebūs. Vairs neredzēsim klubā Ievu Šimansku, toties klāt nākušas vairākas gados jaunas spēlētājas. Pirmā iespēja pavērot komandas sniegumu klātienē būs no 23. līdz 25. septembrim.

 

Daugavpils Olimpiskajā centrā, kā arī Kultūras un sporta pilī norisināsies pārbaudes turnīrs starp Latvijas un Lietuvas augstāko līgu komandām. „DU” samēros spēkus ar Lietuvas klubu „Utena”, kas iepriekšējā sezonā ieņēma sesto vietu kaimiņvalsts čempionātā, kā arī ar vienu no labākajām Latvijas komandām „TTT/Juniores”, kuras iepriekšējo gadu noslēdza ceturtajā vietā, bet šogad mērķēs uz vēl augstākām pozīcijām.

 

Pirmā spēle „DU” piektdien pret lietuvietēm (plkst. 17:00), bet sestdien komandas tiksies atkārtoti – plkst. 11:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā. Svētdien daugavpilietēm spēle ar „TTT/Juniorēm” (plkst. 12:00).

 

 

Pilnais spēļu kalendārs:

 

Piektdien: DU – Utena plkst. 17:00 (Kultūras un sporta pils)

 

Sestdien: DU – Utena plkst. 11:00 (DOC)

Sestdien: Utena – TTT/Juniores plkst. 19:00 (DOC)

Svētdien: DU – TTT/Juniores plkst. 12:00 (Kultūras un sporta pils)

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ