Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-05-2015

Džudiste Kitele ieņem otro vietu turnīrā Krievijā


No 15. līdz 17. maijam Daugavpils sambo un džudo centrs „Singitaj” jau 12. reizi piedalījās starptautiskā turnīrā Krievijas pilsētā Dzeržinskā. Kā ierasti, starp dalībniekiem bija sportisti no Bulgārijas, Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Sevastopoles.

Latviju pārstāvēja Darja Kitele un Vladislavs Ivanovs. Kitele, kas iepriekšējā turnīrā ieņēma piekto vietu, uzvarēja pirmajās divās cīņās, bet izšķirošajā tomēr piekāpās pretiniecei. Tas deva otro vietu.

Ivanovs 60 kilogramu svara kategorijā ieņēma piekto vietu, uzvarot un zaudējot divās cīņās. Iepriekšējā gadā viņam sacensības beidzās jau pēc pirmās cīņas, bet šoreiz veicās krietni vien labāk.

Jāpiemin, ka starp dalībniekiem bija Eiropas un pasaules čempionātu laureāti. Mūsu sportistiem bija noorganizētas arī ļoti interesantas ekskursijas, kas padarīja braucienu neaizmirstamu.

 17. maijā 4 kluba sportisti startēja starptautiskā turnīrā Rīgā, taču ne Dmitrijam Starinskim, ne Aleksandram Puzirevskim ar vienu uzvaru nepietika tikšanai medaļnieku pulkā.

Daugavpils sportistiem paredzēti vēl divi starti pirms Latvijas Olimpiādes džudo.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ