Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-05-2015

Starptautiskais turnīrs "Baltic Cup 2015" 2.posms


9 no 10 iespējamām medaļām – mūsu Daugavpils Taekvondo sportistu rezultāts piedaloties starptautiskā turnīrā, kas notika Liepājā. Par medaļām cīnījās 13 komandas no 6 valstīm: Latvija, Krievija, Lietuva, Igaunija, Baltkrievija un Somija.

Sacensības notika četrās vecuma kategorijās: juniori (1998. -2000.dz.g.), kadeti (2001.-2003. dz.g.), jaunākie bērniem (2006.- 2007.dz.g.) un vecākie bērni (2004.-2005.dz.g.).

Jaunākajā vecumā grupas sportisti guva punktus tikai ar sitieniem korpusā (speciālajā protektorā). Visām citām vecuma grupām tika atļauti sitieni galvā. Lai varētu aizvadīt šāda veida cīņas, sportisti izmantoja īpašās ķiveres ar maskām, kas paredzētas, lai novērstu dažādas traumas.

"Mūsu sportisti ir parādījuši cienīgu rezultātu, - saka galvenais treneris Boriss Ivanovs - lai gan ar šādu nelielu mūsu sportistu sastāvu bija grūti pretendēt uz augstu vietu komandu kopvērtējumā. Bet galvenais, ir redzama mūsu bērnu izaugsme, viņu tiekšanās uz jaunām uzvarām, vēlme trenēties vēl vairāk, un tas nozīmē, ka turpmāk būs arī uzvaras. Man par to nav šaubu. Maija mēnesī mūsu klubs piedalās projektā «LabieDarbi.lv», kurā ar bezmaksas balsojuma palīdzību tiks noskaidroti uzvarētāji. Mēs ļoti ceram uzvarēt, un tad Daugavpilī pirmo reizi būs divas „Daedo TK-STRIKE PSS” elektroniskās sistēmas. Šī iekārta ne tikai palīdzēs paaugstināt mūsu sportistu līmeni, bet arī organizēt starptautiskas sacensības un citas aktivitātes. Šīs iekārtas, izmanto olimpiskajās spēlēs. Es ceru, ka iedzīvotāji, kuri nav vienaldzīgi pret sporta attīstību Daugavpilī, piedalīsies balsošanā portālā LabieDarbi.lv. »

Apsveicam visus mūsu sportistus, vecākus, trenerus un vēlam turpmāko izaugsmi sportā.

Mūsu medaļnieki:

1.vieta:

Kirils Ivanovs

2.vieta:

Maksims Habarovs

Dzintars Bogdanovs

Juris Bogdanovs

Maksimilians Lesčuks

Jūlija Pavļukova

3.vieta:

Aļģerts Kļigulis

Viktorija Soboļeva

Deina Ulme

Jūnija sākumā mūsu sportistiem notiks starptautiskās sacensībās Slovēnijā un Baltkrievijā.

Vairāk informācijas par mājas lapā www.jitae.lv




Atpakaļ