Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-09-2011

Sporta ziņas


„Daugavai” minimāls panākums Gulbenē (19.09)

 

Latvijas futbola čempionātā pie uzvaras izdevies tikt „Daugavai”, kas viesos ar 2:1 pārspēja „Gulbeni”. Abi vārti Mamukas Gongadzes rēķinā.

 

Daugavpilieši Gulbenē saskārās ar nopietnu vietējās komandas pretestību. Jau 2. minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, kad precīzs bija gruzīns Arveladze. „Daugavai” bija nepieciešamas 20 minūtes, lai izlīdzinātu rezultātu. Mamuka Gongadze realizēja 11 metru soda sitienu, kurš tika piešķirts par Igora Korabļova spēli ar roku savā soda laukumā.

 

Otrā puslaika sākumā Gongadze bija precīzs vēlreiz, izvirzot mūsu klubu vadībā. Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, tādējādi „Daugava” turnīra tabulā joprojām aizņem trešo ailīti, no līderiem ventspilniekiem atpaliekot tikai četrus punktus.

 

 

 

 

„Latgale” sezonu iesāk ar uzvaru (19.09)

 

 

Daugavpils „Latgale” Latvijas atklātā hokeja čempionāta pirmajā spēlē viesos ar 6:4 uzvarējusi „Rīgu/LSPA”. Divi vārti un četras rezultatīvas piespēles Sandim Virkstenim.

 

Nedēļas nogalē startēja Latvijas atklātais hokeja čempionāts, kurā šogad piedalīsies desmit komandas. „Latgale” pirmo turnīra spēli aizvadīja Rīgā, kur samēroja spēkus ar „Rīgu/LSPA”.

 

Ātri mājinieki izvirzījās vadībā, bet līdz pirmajam pārtraukumam mūsējie prata rezultātu izlīdzināt, kad precīzi meta Ivans Kokins. Pēc Virksteņa precīzā raidījuma daugavpilieši pat izvirzījās vadībā, bet ļoti ātri rīdzinieki atjaunoja līdzsvaru uz rezultātu tablo. Aleksejs Matvejevs 29. minūtē panāca 3:2, bet trešajā periodā atkal vārtus iemeta arī pretinieki.

 

Virkstenis, Matvejevs un Kokins katrs pa reizei izcēlās pēdējā trešdaļā, tādējādi šaubu par daugavpiliešu panākumu vairs nebija nekādu – 6:4. Virkstenim šajā cīņā divi vārti un četras rezultatīvas piespēles. Četras reizes partneriem asistēja Deniss Martjušovs.

 

 

Cīkstonim Lagodskim 22. vieta (19.09)

 

Daugavpils cīkstonis Imants Lagodskis pasaules čempionātā ieņēmis 22. vietu brīvajā cīņā svara kategorijā līdz 96 kilogramiem.

 

Lagodskis bija viens no trijiem Daugavpils sportistiem, kuri piedalījās pasaules čempionātā. Visaugstāko, 15. vietu, sasniedza Anastasija Grigorjeva, bet Lagodskis nostartēja salīdzinoši labi. Pirmajā cīņā viņš tikās ar Tadžikistānas sportiste un ļoti līdzīgā cīņā piekāpās ar 2:4. Nosleguma tabulā tas viņam deva 22. vietu starp 41 uz tatami iznākušā cīkstoņa.

 

 

Startējusi jaunā basketbola sezona (19.09)

 

Nedēļas nogalē ticis dots starts Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas sezonai. Gan puišu, gan meiteņu vienības uzsākušas to veiksmīgi.

 

Sestdien Kultūras un sporta pilī mūsu puišu komandas pārliecinoši tika galā ar Balviem. U-19 spēlētāji sagrāva pretinieku ar 85:33, bet U-17 spēlētāji bija vēl spēcīgāki – 106:21. Svētdien U-19 komanda devās uz Rugājiem, kur sakāva vietējo komandu ar 105:59.

 

Meiteņu komandas arī uzsākušas turnīru. U-15 vecuma grupas pārstāves uzvarēja Jelgavu ar 69:61, bet U-14 komandai uzvara bija vēl pārliecinošāka – 54:25. Otrajā spēlē jaunās spēlētājas viesos ar 31:40 zaudēja ļoti spēcīgajai „Rīga/Rīdzene”. U-15 grupas spēlētājas rīdziniecēm piekāpās ar 40:70, bet U-17 ar 38:76.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ