Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-05-2015

BFC „Daugavpils” nenotur uzvaru Jūrmalā


Smscredit.lv futbola Virslīgā BFC „Daugavpils” izbraukumā nospēlēja 1:1 ar Jūrmalas „Spartaku”. Vienīgos vārtus daugavpilieši guva jau 7. minūtē, kad izcēlās Edgars Vērdiņš.

Sezonas piekto spēli BFC „Daugavpils” iesāka vareni. Jau 7. minūtē Vērdiņš ar skaistu sitienu kritienā atklāja rezultātu, kad bumba pēc Ivana Lukaņuka sitiena atlēca pret vārtu stabu un nonāca vārtu priekšā pie Vērdiņa. Arī puslaika turpinājumā Daugavpils uzbruka bīstami, vienā no pretuzbrukumiem nonākot tikai pāris centimetru attālumā līdz 2:0. Diemžēl noslēdzošais sitiens lidoja mazliet garām vārtiem.

Otrā puslaika ievadā BFC „Daugavpils” pirmo minūšu laikā izveidoja trīs bīstamus momentus, bet atkal pievīla realizācija. Tā kliboja arī turpinājumā, bet Jūrmalas „Spartaks” vienu no savām retajām iespējām sagaidīja 75. minūtē, kad augumā raženais Sergejs Gridins prasmīgi izmantoja auguma pārsvaru, panākot 1:1.

BFC „Daugavpils” sezonas piecās spēlēs divas reizes uzvarējis, divas reizes spēlējis neizšķirti un vienreiz zaudējis. Turnīra tabulā tas dod dalītu 3. vietu ar Rīgas „Skonto”.




Atpakaļ