Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-05-2015

Apsveikums par iekļūšanu Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīrā


Latvijas Futbola federācija vēlas personīgi apsveikt Jūs, Jūsu pašvaldību un skolu ar Daugavpils 10.vidusskolas un Daugavpils 3.vidusskolas komandu iekļūšanu Latvijas skolu futbola čempionāta lielajā finālā, kur tās 8. maijā Rīgā sagaidīs cīņas 6.-7.klašu un 8.-9.klašu grupās.

Latvijas skolu futbola čempionāts ir viena no Latvijas Futbola federācijas prioritātēm jautājumos, kas saistīti ar Latvijas jaunatnes futbola attīstību un pilnveidošanos. Ar katru gadu lūkojam pilnveidot aktivitātes un pasākumus, kas aptver bagātīgo skolu un jauniešu futbola notikumu klāstu mūsu valstī. Tāpēc esam ļoti gandarīti par skolu aktīvo iesaistīšanos Latvijas skolu futbola čempionātā un neviltoto lepnumu, ko ik gadu redzam jauno futbolistu acīs.

Latvijas skolu futbola čempionātu uztveram kā pilnvērtīgu cīņu par spēcīgāko futbolistu klašu godu Latvijā, tāpēc mudinām gaidāmos uzvarētājus ar godu saukt sevi par Latvijas čempioniem, bet visus finālturnīra dalībniekus – par vienām no vadošajām valsts skolām futbola spēlētprasmē. Vēl augstāk par sportiskajiem sasniegumiem vērtējam to, ka Latvijas skolu futbola čempionāts ir viens no veidiem, kā vairot skolu un skolnieku lokālpatriotismu gan pret savu skolu, gan arī pilsētu, reģionu un valsti. Katru gadu finālsacensībās redzam un jūtam, cik augsts ir jauno futbolistu un skolnieku goda, pašcieņas, atbildības un patriotisma līmenis, tāpēc tajā saskatām vislielāko iespējamo motivāciju gan pašu, gan arī iesaistīto pušu darba rezultātu pilnveidošanai.

Esam pateicīgi Jums par aktīvo dalību Latvijas skolu futbola čempionātā un līdz ar to arī savas artavas sniegšanā mūsu kopējās skolu, jauniešu un futbola vides pilnveidošanā. Novēlam izdošanos ne tikai gaidāmajā finālturnīrā, bet arī citos nākotnes pasākumos, kas saistīti ar skolnieku fiziskās un garīgās veselības stiprināšanu!

 

Pateicībā un cieņā,

Jānis Mežeckis, LFF ģenerālsekretārs

Renārs Krīgers, finālturnīra organizators

Lelde Lejniece, finālturnīra organizatore




Atpakaļ