Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-04-2015

Daugavpils Sambo Open 2015


25. aprīlī ar Daugavpils Sporta pārvaldes atbalstu jau 7. reizi norisinājas „Daugavpils Sambo Open” sacensības. Turnīrs pulcēja sportistus no piecām valstīm.

Kā ierasti, uz Daugavpili ieradās draugi no dažādām Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas un Latvijas pilsētām. Kopsummā ap 100 dalībniekiem. Turnīra atklāšanā piedalījās Sporta pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs, Baltkrievijas konsuls Jurijs Dovidovskis un Krievijas ģenerālkonsulāta atašejs Oļegs Ribalkins.

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Ņikita Lizunovs, Maksims Jarinovskis, Darja Lizunova, Darja Kitele, Jūlija Stankeviča un Pāvels Semjonovs. Sudraba medaļu izcīnīja Iveta Purcena, bet pie bronzas tika Dmitrijs Starinskis, Aleksandrs Puzirevskis, Antons Semjonovs, Vladislavs Gailevskis, Ņikita Koļesnikovs, Ņikita Artemjevs, Ivans Bogatkevičs, Ksenija Bališeva, Linda Ablazeviča, Lana Likova, Daniela Šadurova, Andrejs Lapovs.

Sacensību organizētāja biedrība „Singitaj” izsaka pateicību audzēkņu vecākiem, atbalstītājiem, skatītājiem un sponsoriem par sniegto palīdzību organizācijā!

 

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ