Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

20-04-2015

Baltkrievu kultūras centrs aicina uz “Jubilejas riņķadeju”


2015.gada 24.aprīļa vakarā Daugavpils Kultūras pils lielajā zālē notiks deju ansambļa „Ļanok” 15 gadu jubilejai un akordeonistu ansambļa „Kvitnejuši maj” 10 gadu jubilejai veltīts koncerts „Baltkrievu jubilejas riņķadeja”.

„Baltkrievu jubilejas riņķadeja” ir jautras dziesmas un dejas ar neatkārtojamu baltkrievu humoru. Tās dāvās visiem skatītājiem lielisku garastāvokli siltajā aprīļa dienā!

Deju ansamblis „Ļanok” (mākslinieciskais vadītājs Oļegs Zaharņovs), kas svin 15 gadu jubileju, izpildīt baltkrievu tautas un stilizētās dejas. Akordeonistu ansamblis „Kvitnejuči maj” (mākslinieciskais vadītājs Henrihs Deruks), kas svin 10 gadu jubileju, iepriecinās klausītājus ar baltkrievu un citām populārām mūzikas kompozīcijām. Koncertā piedalīsies arī baltkrievu tautas dziesmu ansamblis „Kupalinka” (mākslinieciskais vadītājs Večeslavs Petrovs), vokāli instrumentālais ansamblis „Praleski” (mākslinieciskā vadītāja Anastasija Mališeva), senioru vokālais ansamblis „Spadčina” (mākslinieciskā vadītāja Jana Juzefoviča) un dziedātājs Pāvels Prozors.

Tiekamies 24.aprīlī plkst.18.00 Kultūras pilī! Ieeja brīva.

Koncertu organizē: Daugavpils Baltkrievu kultūras centrs, kultūrizglītības biedrība „Uzdim”.

2014.gada 13.aprīlī

 

Papildus informācija:

Žanna Romanovska,

Baltkrievu kultūras centra vadītāja,

t. 654 24695, 20374840,

cbk@inbox.lv,

Daugavpils, Smilšu ielā 92,

Kultūras pils, BKC – 3.stāvs, 305.-306.kab.




Atpakaļ