Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

02-02-2015

Annas Mekšas grafikas darbu izstāde “Manas pilsētas melodijas un krāsas”


No 3. februāra Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) Periodikas lasītavā ir apskatāma Daugavpils 9. vidusskolas vizuālās mākslas skolotājas Annas Mekšas grafikas darbu izstāde “Manas pilsētas melodijas un krāsas”. Izstāde ir veltījums Daugavpilij pilsētas 740. gadadienā.

Tā ir jau otrā mākslinieces izstāde LCB periodikas lasītavā. Pirmo ekspozīciju veidoja darbi, kuros attēlota klusā daba. Šoreiz skatītāju vērtējumam tiek piedāvāta grafika.

Anna Mekša atzīst, ka vizuālās mākslas skolotājs savā dziļākajā būtībā ir radošs cilvēks. Jau 25 gadus Anna ne tikai māca citus, bet arī pati radoši izpaužas un organizē savu darbu izstādes. Anna Mekša jūt, ka pedagoģiskā un radošā darbība ļauj viņai pastāvīgi attīstīties un palikt interesantai gan sev, gan apkārtējiem.

4. februārī plkst. 15.30 LCB periodikas lasītavā notiks Annas Mekšas grafikas darbu izstādes “Manas pilsētas melodijas un krāsas” atklāšana. Pasākuma laikā 9. vidusskolas krievu valodas skolotāji organizēs radošo laboratoriju “Burvīgo skaņu, sajūtu un krāsu mistērija”, kurā piedalīsies skolotāji Natālija Krivenko, Anželika Baranovska, Ilona Ļaksa, Ludmila Kolosova un Igors Štorms.

Annas Mekšas izstāde LCB Periodikas lasītavā būs skatāma līdz 28. februārim.

Informāciju sagatavoja:

LCB Periodikas lasītavas vadītāja

Skaidrīte Daukšte

Tālr.: 65476345

e-pasts: skaidrite.daukste@lcb.lv




Atpakaļ