Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

07-11-2014

Top mūzikls visai ģimenei


Daugavpils teātrī novembra beigās pirmizrāde būs muzikālam, košam iestudējumam visai ģimenei „Leo - mazais lauva”, režisors Oļegs Šapošņikovs.  Mūsu teātra vēsturē pirmais bērnu mūzikls kļūs par īstu notikumu bērniem un pieaugušajiem, jo nelīdzināsies tradicionālajām mazajiem skatītājiem domātajām izrādēm.

Stāsts būs par lauvēnu, kurš dodas uz džungļiem mācīties no citiem zvēriem lietas, kas katram var dzīvē noderēt - godīgumu, drosmi, pieticību, cieņu pret vecākiem un citas noderīgas īpašības. Pasaka ir šifrētu noslēpumu nesēja, tā ir saistoša bērniem, kas izzina pasauli, it īpaši, ja pasaka tiek izstāstīta galvu reibinošu deju un triku, mūsdienīgu mūzikas ritmu un spilgtu krāsu valodā.

Šīs izrādes ietvaros aicinām visus izmantot jaunu akciju  -  „Ģimenes biļete” jeb „Ģimenes komplekts” kas darbosies uz 26. novembra izrādi 18.30.

Viena biļete maksā 3 EUR, tad akcijas ietvaros tiek piedāvāti 3 veidu komplekti, veidojot draudzīgāku cenu -                         

 „Ģimenes komplekts - 1”  cena 6,5 EUR (1 pieaugušais + 2 bērni)                         

 „Ģimenes komplekts - 2” cena 7 EUR (2 pieaugušie + 1 bērns)                              

„Ģimenes komplekts - 3” cena 9 EUR (2 pieaugušie + 2 bērni)                                            

Mūzikls visai ģimenei „Leo - mazais lauva” pirmizrādi piedzīvos 26. novembrī, izrādes 12.00 un 18.30. Biļetes jau pārdošanā - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv.

Sīkāka informācija par jauniestudējumu sekos!

www.daugavpilsteatris.lv




Atpakaļ