Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

12-08-2011

Brīnumu vakars kopā ar Daugavpils vācu biedrību «ERFOLG»


2011.gada 30.junijā, Daugavpils vācu biedrības "Erfolg" bijušajā pagalmā, kārtējo reizi veiksmīgi bija  organizēts pasākums "Wunder party". Šo pasākumu organizēja vācu biedrība sadarbībā ar jauniešu biedrību „Dagood studio" un radošo apvienību DNL Promo group. Jauniešu deju vakars bija veltīts tēmai – brīnumu, triku un maģijas pasaule. Dalībniekiem bija iespēja piedalīties sekojošās  darbībās - "Pārvērtību stūrītis", "Muzikālā programma „Dagood Studio”, „Muzikālā programma DNL Promo Group”, kā arī bija  iespēja ieraudzīt triku meistara, iluzionista -  Dmitrija Bubina no Salaspils, priekšnesumu. Viņš ar savu priekšnesumu ir piedalījies arī starptautiskos festivālos, kā arī viņš ir piedalījies tādos pasākumos, kā  "Zelta Talanti" un "Минута славы” u.c.

Divas stundu garumā iluzionists priecēja un apbūra  skatītājus ar savu meistarību un trikiem. Klātesošos visvairāk pārsteidza maģiskais triks ar stikla lodi. Pasākuma ietvaros, katrs dalībnieks no iluzionista Dmitrija  varēja saņemt "mini mācību" par žonglēšanu, kā arī varēja izmēģināt savus spējas žonglēšanā un pasākumā laikā iegūt arī savu "minūti slavas".

Brīnumu vakara dalībnieki pēc iluzionista Dmitrija Bubina uzstāšanās varēja dejot un baudīt grupas -  DNL Promo group un jauniešu biedrības  "Dagood studio" mūzikālo programmu, kā arī frīstailu, ko piedāvāja Daugavpilī labi pazīstama repa grupas ЛПЭ.

Pasākuma ietvaros ar reklāmas firmas "Sa-Ša" atbalstu bija organizēta fotogrāfa Dmitrija Baranovska fotogrāfiju izstāde. Fotogrāfs pēc savas izpratnes ar dažādām ainavām un portretiem mēģināja parādīt dažādu brīnumu skaistumu. Šobrīd, šos darbus  var apskatīt vācu biedrības "ERFOLG" biroja telpās pēc adrese Cietokšņa iela 44, Daugavpils.

Pasākuma laikā bija rīkoti dažādi konkursi, kā arī  bija sniegta iespēja „pārvērtību stūrītī” apskatīt un pielaikot  dažādas maskas, kā arī ar tām par piemiņu nofotografēties. Vēl, bija izsludināts foto konkurss "Daugavpils – brīnumu  pilsēta”. Fotokonkursa ietvaros bija balsošana par visskaistākajām fotogrāfijām un rezultātā ar vislielāko balsu skaitu par uzvarētāju kļuva Andžeijs Mickevičs.

 

 

Adrese: Daugavpils vācu biedrība „ERFOLG”, Cietokšņa iela 44, Daugavpils

Tālrunis: 20371892, 65420019

e-pasts: erfolg@inbox.lv

www.erfolg.lv




Atpakaļ