Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

10-10-2014

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola” piedalījās Rīgas starptautiskā dizaina izstādē "Design Isle 2014"


Līdz 5.oktobrim Ķīpsalas izstāžu zālē notika Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2014". Šajā izstādē tika piedāvātas ekspozīcijas, kurās ikviens varēja  aplūkot jaunākos Latvijas dizaineru darbus. 

Izstāde «Design Isle» piesaka sevi kā gada nozīmīgāko dizaina pasākumu Baltijā, pirmo reizi vienkopus pulcējot dizaina profesionāļus, uzņēmējus, pasūtītājus un cienītājus no visas pasaules, lai veicinātu nozares attīstību Latvijā un turpmāk norisinātos ik rudeni. «Design Isle» nozares pārstāvjiem piedāvā profesionālu biznesa vidi, kur dizaineriem satikties ar ražotājiem, dibināt jaunus kontaktus un veidot radošu sadarbību.

Izstādē savus diplomdarbus un radošos projektus prezentēja arī topošie dizaineri no vairāk nekā 10 Latvijas dizaina skolām un augstskolām. Īpašu ievērību un atzinību guva Daugavpils Dizaina un mākslas skolas veidotā ekspozīcija ar audzēkņu darbiem un veidotām vizuālizācijām 3ds Max datorprogrammās.




Atpakaļ