Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

10-10-2014

Angļu valodas kursi senioriem Latgales Centrālajā bibliotēkā


No 2014. gada 8. līdz 15. oktobrim Latgales Centrālā bibliotēka aicina seniorus pieteikties bezmaksas angļu valodas kursiem. Šo pakalpojumu Latgales Centrālās bibliotēkas lietotājiem piedāvā ASV Informācijas centrs Daugavpilī.

Seniori var pieteikties kursiem līdz 15. oktobrim, zvanot pa tālruni 654 22483 vai ierodoties personīgi ASV Informācijas centrā (Latgales Centrālās bibliotēkas 4. stāvā, Rīgas ielā 22a). Līdzi jāņem Latgales Centrālas bibliotēkas lasītāja karte. Dalībnieku skaits kursos ir ierobežots.

ASV Informācijas centrs ir sadarbības programma starp Amerikas Savienoto Valstu vēstniecību un Latgales Centrālo bibliotēku. Centra pamatfunkcija ir sniegt iedzīvotājiem informāciju par ASV un kalpot par platformu ASV kultūras un izglītības programmām Daugavpilī.

Centra apmeklētājiem ir pieejams plašs grāmatu, žurnālu un filmu klāsts. Informācijas iegūšanai ir iespējams izmantot arī internetu. Centrā regulāri notiek vieslektoru uzstāšanās, tematiskie pasākumi, semināri, tikšanās ar ASV vēstniecības darbiniekiem, angļu valodas kursi, kino vakari un izstādes.

 

 

Informāciju sagatavoja:

ASV Informācijas centra vadītāja

Natālija Oševerova

tālr.: 65422483

e-pasts: natalija.oseverova@lcb.lv




Atpakaļ