Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

25-09-2014

„Baltic Partnership Academy”


Biedrība „ERFOLG” no Latvijas, biedrība „Lietuvos jaunimo centras”  no Lietuvas un biedrība „MTÜ NOORTEVAHETUSE ARENGU ÜHING WSTZES” no Igaunijas ar programmas „ERASMUS+” atbalstu aicina piedalīties jauniešu apmaiņas projektā.

„Baltic Partnership Academy”

Vēlies uzzināt vairāk par savas tautas un kultūras vēsturi, tradīcijām un ēdieniem, kā arī iepazīties ar citu valstu pārstāvjiem?

Piedalies starptautiskajā jauniešu apmaiņas projektā „Baltic Partnership Academy” un:

iepazīsties ar Lietuvas, Igaunijas un Latvijas jauniešiem;

uzzini daudz jauna un interesanta par šo valstu vēsturi un kultūrām;

dodies ekskursijā uz Daugavpils pilsētas domi, Daugavpils Krievu nacionālās kultūras biedrību, Daugavpils Lietuviešu kultūras biedrību un Daugavpils Latviešu biedrību

 lieliski pavadi laiku, iegūsti jaunus draugus un piedalies akcijā „Vienotā Baltija, Vienotā tauta” Daugavpils pilsētas centrā.

Mērķauditorija: visi interesenti vecumā no 16 līdz 30 gadiem.

Dalības noteikumi: Dalībai ir jāaizpilda anketa. Lai saņemtu anketu, nosūti pieteikumu uz volonter@erfolg.lv  ar norādi „Baltic Partnership Academy”.

Dalība ir bezmaksas! Projektā ir iekļauts: radošās darbnīcas, ekskursijas un citas aktivitātes, kā arī ēdināšana, dzīvošana.

Projekta laiks: 24.10.2014. – 31.10.2014.

Dzīvošana:  Hotel „Erfolg”

Ja Tev radās jautājumi, nekautrējies, zvani – tālr.: 20371892, 65420019, vai arī nāc biedrībā „ERFOLG” Daugavpilī, Cietokšņa ielā 44.

Piedalies un iegūsti jaunas zināšanas par Baltijas valstu vēsturi un kultūru!




Atpakaļ