Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

27-01-2014

9. un 16. februārī - Ģimenes dienas Daugavpils teātrī


Mūsdienu steidzīgajā laikā, svarīgi ir neaizmirst par  ģimenes vērtībām, par prieku, ko rada kopā pavadītais laiks, tādēļ jau februārī Daugavpils teātris aicina uz Ģimenes dienām.  9. un 16. februārī, bērniem kopā ar vecākiem, būs iespēja apmeklēt sirsnīgus iestudējumus visai ģimenei.

9. februārī, svētdien ciemos visus gaidīs Nifs, Nafs un Nufs izrādē „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs”, bet nedēļu vēlāk - 16. februārī būs iespēja satikt neparastu pasaku stāstītāju iestudējumā „Pasaku pārdevējs”. Ģimenes dienu ietvaros, iegādājoties vismaz trīs biļetes uz minētajām izrādēm būs iespēja saņemt  20 % atlaidi (pērkot biļetes Daugavpils teātra kasē).

„Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs” izrāde bērniem un viņu vecākiem latviešu valodā, 9. februāris, svētdiena, 13.00

Caur jokiem un asprātīgām epizodēm izrādes galvenā ideja tomēr ir likt skatītājiem aizdomāties par ģimenes vērtībām. Izrādes devīze - ir labi būt kopā, ir labi būt mājās.

Izrāde ir par Nifu, Nafu un Nufu. Par sivēntiņiem, kuriem katram bija savas prasmes, spējas, talanti, uzskati un rozā šņukurītis.

Režisors  - Māris Korsiets, scenogrāfija un kostīmi - Egils Viļumovs, horeogrāfs – Andžejs Začiņajevs, komponists -  Arnis Slobožaņins, dziesmu tekstu autore -  Līga Ivanova, gaismu mākslinieks - Sergejs Vasiļjevs.

Lomās - Kristīne Veinšteina, Inese Ivulāne – Mežale, Egils Viļumovs, Māris Korsiets, Ritvars Gailums

„Pasaku pārdevējs” izrāde bērniem un viņu vecākiem krievu valodā, 16.februāris, svētdiena,  13.00

Pie mums ciemos nāks neparasts pasaku stāstītājs ar brīnumu pilniem ratiem. Kas viņš ir? Burvis vai vienkārši jautrs cilvēks? Viņa ratos ir visdažādākās pasakas: jautras un biedējošas, burvestību un blēņu pilnas....Kādas būs šīs pasakas – ir atkarīgs tikai no jums! Precīzāk – no jūsu fantāzijas, jo jūs sacerēsiet pasakas kopā ar mums. Mēs varam doties ceļojumā uz Indiju, uz prinča un princeses pili un pat uz pūķa alu! Vai tad tas nav brīnišķīgi – pašam sacerēt pasaku vai pārvērsties par tās varoni?

Aicinām uz bērnu fantāzijas zemi!

Režisors- V. Jansons, scenogrāfija un kostīmi - E. Viļumovs,

gaismu mākslinieks - S.Vasiļjevs.

Lomās -  M.Blakunovs,  R. Gailums, M. Rožanska, N. Kotona, M. Korsiets vai E.Viļumovs, M. Boka

 Vairāk : www.daugavpilsteatris.lv

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv




Atpakaļ