Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

09-12-2013

Daugavpils teātris piedāvā Ziemassvētku akciju!


Daugavpils teātris piedāvā akciju- apmeklē izrādes decembrī, krāj zīmogus un iegādājoties biļeti uz kādu no janvāra izrādēm, otru saņem dāvanā!

Decembrī apmeklējot izrādes „Otrai šāviens”un / vai „Meli” un / vai „Valentīna diena”, uz kupona sakrāj četrus zīmodziņus. Pilnais kupons dos iespēju, iegādājoties biļeti uz kādu no janvāra izrādēm, otru saņemt dāvanā . Kuponus un zīmogus var iegūt  Daugavpils teātra kasē.  Akcija darbojas  no 7. decembra līdz 19. decembrim.

 OTRAIS ŠĀVIENS asa sižeta izrāde (krievu valodā) - 13. decembris 18.30

Izrāde,kurā intriga – kas galu galā ir noziedzinieks- paliek noslēpumā līdz pašām izrādes beigām. Iestudējuma pamatā- psiholoģisks  konflikts starp jūtāmun prātu, ko izrādes laikā risina četri neordināri un neparasti personāži.

Režisors: Oļegs Šapošņikovs

Lomās: Mihails Samodahovs,  Jeļena Ņetjosina, Vladimirs Dupaks, Aleksandrs Komarovs

 

MELI kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā (latviešu valodā) - 18. decembris 18.30

Dziļi psiholoģiska izrāde par laulātu pāri, kura attiecības sāk šķobīties pēc sievas nekaunīgas erotiskas provokācijas, pavedinot vīra labāko draugu.Tas ir stāsts par mīlas trijstūri, kurā neviens no personāžiem patiesībā nezina, kuru mīl, ar kuru vēlas dzīvot kopā un kāpēc.

Režisors - Oļegs Šapošņikovs 
Lomās: Andris Bulis, Santa Didžus, Māris Korsiets 

 

VALENTĪNA DIENA traģikomēdija vienā cēlienā (krievu valodā) - 19. decembris 18.30

 Luga „Valentīna diena” ir turpinājums Mihaila Roščina darbam „Valentīns un Valentīna”, tikai lugas galvenie varoņi jau ir pieauguši un paspējuši arī novecot.

„...viņa mīlēja viņu 20 gadus un turpina mīlēt joprojām. Viņš 20 gados apprecēja savu kaimiņieni. Viņa visu savu dzīvi bija viņa mīļākā. Viņš nomira viņas 40. dzimšanas dienā un jau 20 gadus viņa dzīvo atmiņās par viņu. Viņa pēc viņa nāves sāka dzīvot kopā ar viņa sievu. Viņa iemīlēja un paņēma ieroci. Viņa iemīlēja un sākās karš...”

Izrāde ieguvusi Latvijas Kultūras akadēmijas Skatuves mākslas festivāla Patriarha rudens 2013. īpašo veicināšanas balvu.

 

Režisors: Georgijs Surkovs

Lomās: Egils Viļumovs, Vera Hramņikova, Žanna Lubgāne

 

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas : www.daugavpilsteatris.lv




Atpakaļ