Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

14-11-2013

Daugavpils teātra apmeklētāju ievērībai!


Daugavpils teātris informē, ka ir izmaiņas teātra decembra repertuārā. Tādēļ aicinām visus teātra cienītājus vēlreiz iepazīties ar Daugavpils treātra decembra mēneša repertuāru.

 

Decembrī būs iespēja apmeklēt pašus jaunākos iestudējumus- „Nirnberga.2013.” un  dejas izrādi „Kazanova. Henrieta. Venēcija”. Atzīmēt vērts ir arī izrādi „Tartifs  jeb varenā  XVII gadsimta afēra”, kura pēc atkārtota skatītāju pieprasījuma vēlreiz  tiek iekļauta repertuārā. Aicinām pievērst uzmanību arī īpašajām Ziemassvētku izrādēm. Pirmssvētku laikā būs iespēja doties uz bērnu fantāziju zemi izrādē „Pasaku pārdevējs”, kā arī īpašu Ziemassvētku pārsteigumu būs sagatavojuši varoņi no izrādes „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs”. Kā arī decembra repertuārā ir iekļautas jau skatītāju atzinību ieguvušās izrādes - komēdijas Ivara Lūša režijā „Melu detektors”, „Ekstrasensa cīņa”, asa sižeta izrāde „Otrais šāviens” un  jaunā režisora Georgija Surkova traģikomēdija „Valentīna diena” un izrāde „Meli”, kurā spēlē Andris Bulis, Māris Korsiets un Santa Didžus.

 

Atgādinām, ka gadījumos, kad skatītāji ir iegādājušies biļetes uz izrādēm, kuras ir pārceltas, tad  ar iegādāto biļeti  ir iespējams apmeklējiet nākamo izrādi vai saņemt naudu atpakaļ.

 

Sīkāka informācija mūsu mājas lapā www.daugavpilsteatris.lv

Biļetes var iegādāties Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv

 

 




Atpakaļ