Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

28-10-2013

Aktrise Santa Didžus Daugavpils teātra izrādē „Meli”


Jau 12. novembrī Daugavpils teātrī būs skatāma izrāde O. Šapošņikova režijā „Meli”. Bet šoreiz izrāde pārsteigs ne vien ar savu intriģējošo stāstu, bet arī ar izmaiņām aktieru sastāvā. Kopā ar aktierim Andri Buli un Māri Korsieti lomā iejutīsies Santa Didžus.

Santa Didžus izglītību ir ieguvusi Latvijas Kultūras akadēmijā.  Viņa ir aktrise, kura savu popularitāti izpelnījusies ne vien spēlējot uz teātru skatuvēm , bet arī iesaistoties dažādos televīzijas projektos– seriālos un vadot raidījumus.

Bet tagad visiem Daugavpils teātra apmeklētājiem būs iespēja novērtēt kā Santa Didžus iejūtās pavedinātājas lomā izrādē „Meli”.

 „Meli”

kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā

Dziļi psiholoģiska izrāde par laulātu pāri, kura attiecības sāk šķobīties pēc sievas nekaunīgas erotiskas provokācijas, pavedinot vīra labāko draugu. Tas ir stāsts par  mīlas trīsstūri, kurā neviens no personāžiem patiesībā nezina, kuru mīl, ar kuru vēlas dzīvot kopā un kāpēc. Atbilžu meklējumos galvenie varoņi neiztiek bez psiholoģiskām manipulācijām vienam ar otru, kuru rezultātā līdz galam nespēj būt atklāti ne pret sevi, ne otru. Tie kļūst par intelektuāliem  meklētājiem un analizētājiem, daudz spriežot par to, kas ar viņiem notiek, projicējot savu pieredzi uz sabiedriskiem un politiskiem procesiem, arī gultā pēc vētraina seksa.

 

Režisors - Oļegs Šapošņikovs

Lomās: Andris Bulis, Santa Didžus, Māris Korsiets

Kostīmu māksliniece un scenogrāfe - Ingūna Liepa

Kustību konsultante - Irina Saveļjeva

Gaismu mākslinieks -  Sergejs Vasiļjevs

Uz vakara izrādēm, kas paredzētas pieaugušo auditorijai, bērni līdz 10 gadu vecumam netiek ielaisti!

16+

 Biļetes:Daugavpils teātra kasē (tālr.: 654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv




Atpakaļ