Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

07-10-2013

„EUROVISION – youth performance”


Biedrība „ERFOLG” sadarbībā ar biedrībām Ida-Virumaa noorte sakslaste uhing (Igaunija), Stowarzyszenie Młodzieżowych Inicjatyw Twórczych “CREATOR” (Polija) un Youth Access Association (Turcija) ar programmas „Jaunatne darbībā” atbalstu aicina Daugavpils pilsētas jauniešus piedalīties jauniešu apmaiņas projektā „EUROVISION – youth performance”

Nāc un kopā ar jauniešiem no Igaunijas, Turcijas un Polijas piedalies 8 neaizmirstamajās dienās jauniešu apmaiņas projektā!

Jauniešu apmaiņas projekta ietvaros notiks iepazīšanās ar teātra mākslu, performancēm un hepeningiem, diskusijas par Eiropas pilsonību,  ES stratēģiju 2020 – kādam jaunietim ir jābūt, lai šī stratēģija piepildītos, praktiskie uzdevumi, kā arī uzstāšanās pasākumi Daugavpils pilsētā un filmas veidošana projekta laikā.

Pavadi savu laiku noderīgi un radoši!

Aktivitātes:

- iepazīšanās ar performancēm un hepeningiem

- diskusija par ES stratēģiju 2020 un kāpēc tā ir svarīga jaunietim

- Daugavpils pilsētas kultūras objektu apmeklēšana

- Teātrāla pasākuma iestudēšana Daugavpils centrā

- Starpkultūru vakari (Iepazīšanas ar Polijas, Turcijas un Igaunijas kultūrām un tradicījām)

- Youthpass sertifikāta iegūšana

Mērķauditorija: visi interesenti no 16 – 30 gadiem

Piedalīšanās noteikumi: lai piedalītos projektā, nepieciešams aizpildīt anketu. Anketu var saņemt, aizsūtot pieprasījumu uz e-pastu: erfolg@inbox.lv ar piezīmi „Eurovision”.

Laiks: 26.10.13. – 02.11.13.

Pasākuma vieta: visu dalībnieku izmitināšana – Sporta pārvaldes dienesta viesnīcā, diskusijas un semināri - biedrībā „Erfolg”, Cietokšņa ielā 44, kā arī pilsētas objektos.

Atcerieties, ka darba valoda projekta laikā ir angļu valoda, kā arī projekta laikā ir vēlams ērts apģērbs!

Ja tev ir radušies kādi jautājumi, nekautrējies – zvani – t.20371892, 65420019 vai nāc un jautā „Erfolg”, Cietokšņa iela 44, Daugavpils.




Atpakaļ