Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

13-06-2013

Iepazīstieties ar „Rīga – 2014” programmu Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs!


Aprīlī nodibinājums Rīga 2014 publiskojusi Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu, ko veido vairāk nekā 200 īpaši iecerētie 2014. gada notikumi.

Interesentiem ar plānotajiem pasākumiem 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētā – Rīgā, ir iespēja iepazīties avīzē „Rīga 2014”, kas bezmaksas ir pieejama Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs gan lasīšanai uz vietas, gan līdzņemšanai.

2014. gada programmas notikumi papildinās jau tradicionāli esošo Rīgas kultūras pasākumu klāstu ar jaunām norisēm visdažādākajos mākslas un kultūras žanros. Daži no 2014. gada pasākumiem būs ne tikai Rīgā, bet arī Daugavpilī. Marka Rotko starptautiskās konferences dalībnieki 25.septembrī vilcienā dosies uz Daugavpils Marka Rotko centru, kur tiks atklāta Latvijas laikmetīgās glezniecības izstāde. Vilcienā tiks translētas filmas, notiks sarunas neformālā gaisotnē.

Plašāku un aktuālāku informāciju par Eiropas kultūras galvaspilsētas gada notikumiem ir iespējams izlasīt portālā www.riga2014.org un jau tagad sākt veidot savu pasākumu izlasi.

Informāciju sagatavoja:
LCB Periodikas lasītavas vadītāja
Skaidrīte Daukšte
tālr.: 65476345
e-pasts: skaidrite.daukste@lcb.lv




Atpakaļ