Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

29-05-2013

Fotoizstāde „Ceļā uz Dziesmusvētkiem” Latgales Centrālajā bibliotēkā


2013. gada 4. jūnijā plkst. 12.00 Latgales Centrālās bibliotēkas abonementā notiks fotožurnālistu Jeļenas Ivancovas un Jurija Dunaiska fotoizstādes „Ceļā uz Dziesmusvētkiem” atklāšana. Fotogrāfijās iemūžināti Daugavpils pilsētas svētku pasākumi, Slāvu kultūras dienu pasākumi, starptautiskā mūzikas festivāla „Sudraba zvani” pasākumi, kā arī Daugavpils Latviešu kultūras centra folkloras kopas „Svātra” vieskoncerti Vitebskā.

Jeļena Ivancova dzimusi 1981. gadā Ludzā. Studējusi literatūrzinātni Daugavpils Universitātes Humanitārajā fakultātē. Pašlaik ir reģionālā laikraksta „Latgales Laiks” žurnāliste. Darbojoties žurnālistikā, Jeļena Ivancova aizrāvās arī ar fotografēšanu, iemūžinot pilsētas notikumus, pasākumus, talantīgas personības un radošus kolektīvus.

Jurijs Dunaiskis dzimis 1964. gadā Daugavpilī. No 1991. gada darbojas fotoreportāžas žanrā Daugavpils masu medijos. Fotografēšanas prasmes žurnālists ir apguvis dažādos kursos. Šobrīd J.Dunaiskis strādā portālā grani.lv un laikrakstā „Сейчас”, ikdienas fiksējot notikumus un aktualitātes pilsētas dzīvē. J.Dunaiska darbu izstādes ir viesojušās Daugavpilī, Preiļos, kā arī Vitebskā (Baltkrievijā).

Izstāde „Ceļā uz Dziesmusvētkiem” Latgales Centrālajā bibliotēkā būs apskatāma līdz 2. jūlijam.

Būsiet mīļi gaidīti!

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Inese Vaivare
tālr.: 65476344
e-pasts: inese.vaivare@lcb.lv




Atpakaļ