Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

16-05-2013

Sadraudzības pilsētu radošo kolektīvu koncerts un amatnieku tirdziņš


Vienības laukumā 17. maijā plkst. 13.00-17.00

Cienījamie daugavpilieši un pilsētas viesi!

17. maijā no plkst. 13.00 līdz 17.00 Vienības laukumā, II Latvijas - Baltkrievijas sadraudzības pilsētu foruma ietvaros notiks radošo kolektīvu koncerts un amatnieku tirdziņš.

 

Koncertā dzirdēsim, izcilo jauno solisti no Ludzas Tsiru Tolordavu, kas, piedaloties LNT projektā „Latvijas zelta talanti”, ar savu balsi uzrunāja skatītāju sirdis un finālā ieguva godpilno otro vietu. Baltkrieviju pārstāvēs Vitebskas pilsētas atraktīvais tautas dziesmu ansamblis „Sjabrina” („Сябрына”), kas par savas valsts tautas kultūras popularizēšanu ir apbalvots ar Baltkrievijas Republikas prezidenta diplomu un Baranoviču pilsētu pārstāvēs tautas ansamblis „Fest”. Grobiņas novadu (Liepāja) koncertā pārstāvēs senioru ansamblis „Tev”, Daugavpili prezentēs Baltkrievu kultūras centra trio „Lastauki”, Latviešu kultūras centra senioru deju kolektīvs „Atbalss”, jaunie talanti no Tatjanas Basovas estrādes dziesmu vokālās studijas un skatītājus priecēs estrādes dziedātāja Irēna Ancāne.

 

Nāciet uz Vienības laukumu un kopā ar Daugavpils sadraudzības pilsētu radošajiem kolektīviem jautri pavadīsim laiku, vērojot koncerta dalībnieku spilgtos priekšnesumus un pastaigājoties pa amatnieku, zemnieku un ražotāju izstrādājumu tirdziņu, kurā varēs iegādāties stikla, koka, keramikas, audumu, adījumu, konditorijas un cita veida izstrādājumus.

 

Ar visu foruma programmu var iepazīties www.daugavpils.lv




Atpakaļ