Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

21-03-2013

Šveices biroja ceļojošā izstāde Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs


Šveices biroja ceļojošā izstāde Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs

Šveices birojs Daugavpilī sadarbībā ar Šveices vēstniecību un kultūras fondu „Pro Helvetia” Latgales Centrālajai bibliotēkai un tās filiālēm piedāvā ceļojošo izstādi Literatūras dienas Zoloturnā”. Izstāde aicina sajust Šveices lielākā literārā festivāla atmosfēru gan fotogrāfijās, gan arī grāmatu jaunumos, kas sniedz iespēju ieskatīties literatūras svētku norisē.

Katru gadu maijā Šveices pilsētā Zoloturā norisinās literārais festivāls „Literatūras dienas”, kas pulcē šveiciešu rakstniekus, dzejniekus, tulkus, žurnālistus, literatūras kritiķus un cienītājus. Arī daugavpilietei Elīnai Hrščanovičai festivāla ietvaros Šveicē bija iespēja redzēt autoru uzstāšanos, ieklausīties žurnālistu viedoklī, kā arī diskutēt par literatūras nozīmi un popularitāti sabiedrības dzīvē. Daugavpilietes iespaidi par festivālu Zoloturnā ir apkopoti ceļojošas izstādes fotogrāfijās.

Latgales Centrālās bibliotēkas abonementā izstāde būs apskatāma no 25. marta līdz 13. aprīlim.

Aicinām apskatīt ceļojošo izstādi arī LCB filiālēs:

Pārdaugavas bibliotēkā (Komunālā iela 2):  15.04. – 4.05.2013                                                         Gaismas bibliotēkā (Gaismas iela 9):   7.05. – 25.05.2013                                                                                            Jaunbūves bibliotēkā (18. Novembra iela 161): 17.06. –  6.07.2013                                                                Ceriņu bibliotēka (Lauska iela 16):   8.07. – 27.07.2013

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Inese Vaivare
tālr.: 65476344
e-pasts: inese.vaivare@lcb.lv 

 

 

 




Atpakaļ