Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

25-02-2013

SIEVIEŠU DIENAS KONCERTS DAUGAVPILĪ


8. martā Daugavpils pilsētas dome ielūdz uz muzikālu koncertu veltītu sieviešu dienai!

Pirmajā daļā vissirsnīgākās dziesmas Daugavpils dāmām veltīs brāļi Auzāni kopā ar Oranžā kora dalībniekiem jaunizveidotajā muzikālajā apvienībā „Slavenais Jersikas orķestris”. Otrajā daļā muzicēs Jevgenijs Gors un mūzikas grupa „Unite It” (Krievija).

Brāļu Auzānu un apvienības „Slavenais Jersikas orķestris” izpildījumā dzirdēsim koncertu sākot ar 30.-60. gadu no jauna atdzimušām latviešu estrādes dziesmām un ugunīgām latgaliešu tautasdziesmu apdarēm, beidzot ar straujiem Balkānu ritmiem un patiesi aizkustinošām latviešu dziesmu versijām. Kā jau ierasts brāļu Auzānu koncertos, arī šoreiz liela uzmanība tiks pievērsta koncerta mākslinieciskajam sniegumam – tā, lai cilvēkam ļautu baudīt koncertu, aizmirst ikdienas rūpes un atpūsties.

Mūzikas grupa UNITE IT un Jevgenijs GORS Daugavpils dāmām dāvās svaigu kā jūras gaisu emociju vilni - alternatīvā, vieglā un melodiskā roka stilā. Jevgenijs Gors - starptautiskā mākslu festivāla „Славянский базар” estrādes solistu konkursa laureāts, sadarbojoties ar dažādiem Krievijas un citu valstu slaveniem māksliniekiem, par galveno kritēriju savā radošajā darbībā izvēlas profesionālismu un augstvērtīgu muzikālu kvalitāti. Grupas UNITE IT mūzika ir stilīga un interesanta, domāta labas gaumes un intelektuālās lirikas cienītājiem. Tajā mijas rietumnieciskais muzikālais skanējums un krieviskā dvēseles smeldze, kur katra nots tiek izjusta un katrs vārds ir izdzīvots.

 

Ielūgumus uz koncertu var saņemt Kultūras pils kasē:

no 1. līdz 7. martam: darbdienās no 12.00-18.00, sestdien no 11.00-15.00 (Ielūgumu skaits limitēts). Informācija pa tālruni 65443809

 

___________________________________________________________________________

Koncertu rīko: Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde un Daugavpils Kultūras pils.




Atpakaļ