Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

31-10-2012

"IN & OUT" - Blūza, džeza, rokpopa un Boogie Woogie koncerts


1. novembrī plkst. 18:00 Daugavpils Mūzikas vidusskolas koncertzālē (Kandavas iela 2a)

 Ieeja brīva

 

2. novembrī plkst. 18:00 Restorānā „PLAZA” (Ģimnāzijas iela 46) Aleksandrs Blume un Maksimilians Blume prezentēs savu pirmo kopīgo disku „In & Out“. Koncertā piedalīsies arī basģitārists Tobiass Šmidls.  

Ieeja brīva

 

"IN & OUT" mūzikas disks apvieno mājas sesiju ar Aleksandru un Maksimilianu Blumi, Andreasu Buhmanu (basģitāra) un talantīgo Martinu Biezeku pie klavierēm(11 gadi), mūzikas diska Iceland Blues Band ierakstus Eizenaha džeza klubā (2009) un 2001.gadā izpirktā mūzikas diska "Break" solo kompozīcijas. Gan mājās ("IN"), gan arī uz prestižā Eizenaha džeza kluba skatuves ("OUT") dominē intensīva, jautra muzicēšana, daudzveidīga dziesmu izvēle (blūza, Boogie Woogie, džeza un rokpopa standarti kā arī paša sacerētās kompozīcijas), un aranžējumi.

 

Disks piedāvā klausītājam ceļojumu uz A. Blumes mājas muzicēšanas istabu, kurā viņš vingrinās, komponē un mēģina, kā arī palaikam uzstājas ar koncertiem nelielas auditorijas priekšā. Tālāk ceļojums ved uz Eizenaha džeza klubu, ar ko Aleksandrs un Maksimilians jau gadiem ir uzticīgi saistīti. „In the bleak midwinter” ir diska pēdējā kompozīcija, kurā radās mājās ( "IN"). Vienmēr Aleksandram blakus ir Maksimilians, kurš "IN & OUT" ir ne tikai atbildīgs par sitamo instrumentu spēli. Viņa iedvesmojošais vokāls ļoti labi raksturo visas šīs dziesmas– Sweet home Chicago, After midnight, With a little help from my friends un Maybe I'm amazed.  

 

Mērķauditorija: visi interesenti

 

Papildus informācija:

Marina Rumjanceva

Reģionālais vācu valodas un Vācijas valstsmācības tālākizglītības centrs

Vienības 13 - 401

Tālr.: + 371 654 26 535,

e-pasts: marina.rumjanceva@du.lv

www.alexanderblume.de




Atpakaļ