Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

31-10-2012

Perkusijas / sitamo mūzikas instrumentu darbnīca „World of Rhythm“


1. novembrī 2012 plkst. 10:00 – 14:30 , Daugavpils Mūzikas vidusskolā ( Kandavas ielā 2a)    

Darbnīcas vadītāji: Aleksandrs Blume (Conmusica-Academy)un Maksimilians Blume (Vācija)

Perkusija mūzikā apzīmē visu sitamo un efektu mūzikas instrumentu veidu spēli. Perkusija ir visprimitīvākā muzicēšanas forma.Mūsdienās sitamie mūzikas instrumenti līdzīgā veidā tiek izmantoti gan klasiskajā orķestrī, gan popmūzikā.

Darbnīcas dalībnieki uzzinās par sitamo instrumentu daudzveidību un to lietošanas iespējām. Izmēģinot dažādus praktiskus vingrinājumus, viņiem būs iespēja izjust ritma un kopīgas mūzicēšanas spēku. Dalībnieku īpaša sagatavotība vai muzikālas priekšzināšanas nav nepieciešamas! Darbnīcas noslēgumā dalībnieki prezentēs darbnīcā kopīgi izstrādāto muzikālo uzvedumu.

Vakarā plkst. 18:00 Aleksandrs un Maksimilians Blume sirsnīgi aicina visus džeza mīļotājus uz daudzveidīgo un iedvesmojošo blūza, džeza, rokpopa un Boogie Woogie mūzikas koncertu „IN & OUT“ Daugavpils Mūzikas vidusskolas koncertzālē. Ieeja brīva

Mērķauditorija: Daugavpils pilsētas un Latgales reģiona vācu valodas skolotāji un 5. – 12. klašu skolēni, Daugavpils mūzikas vidusskolas skolēni, Daugavpils Universitātes VFK un MMF studējošie (maks. 30 dalībnieki!

Papildus informācija un pieteikšanās darbnīcai:

Marina Rumjanceva

Reģionālais vācu valodas un Vācijas valstsmācības tālākizglītības centrs

Vienības 13 - 401

Tālr.: + 371 654 26 535,

e-pasts: marina.rumjanceva@du.lv

www.alexanderblume.de   

 




Atpakaļ