Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

02-07-2012

Festivāls „Galapagai / Roka naktis”


„Galapagai / Roka naktis” ir lielākais vasaras brīvdabas festivāls Lietuvā. Festivāls apvieno mūziku, mākslu, izklaidi, ekoloģiju, dabu un ģimeni mīlošus cilvēkus. „Galapagai / Roka naktis” – tas ir pasākums, kas liek ikvienam aizmirst ikdienas problēmas un aizved cilvēkus uz īstenām Lietuvas Galapagu salām, kur prieks, smaidi un mūzika ir vienīgais, no kā pārtiek dalībnieki šo trīs dienu laikā.

2012. gads ir festivāla 10. jubilejas gads, un mēs ielūdzam ikvienu pievienoties mums šajās fantastiskajās svinībās.

Katru gadu festivālā viesojas tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules. „Galapagai / Roka naktīs” skan patiesi augstas kvalitātes rokmūzika.

Šogad uz „Galapagai / Roka nakšu” skatuves uzstāsies „Chase& Status” (UK) ar savu šovu dzīvajā izpildījumā, „Oomph!” (DE), „Breed 77” (UK) un vairāk nekā 40 citi dalībnieki, kas aizņems piecas festivāla skatuves.

Festivāla skatuves

Galvenā skatuve. Uz šīs skatuves ir paredzēta festivāla galveno zvaigžņu uzstāšanās. Tieši šeit vakarā sanāks kopā visi apmeklētāji, lai redzētu ne tikai zvaigžņu no visām pasaules malām, bet arī lietuviešu izpildītāju uzstāšanos.

Ielejas skatuve. Uz šīs skatuves cilvēki varēs redzēt pazīstamus starptautiskus mūziķus, kā arī lietuviešu mūziķus, kam jau ir savs noteikts fanu pulks. Tāpat uz šīs skatuves muzicēs vistalantīgākie jaunie mākslinieki, kuru talants vēl tikai sāk mirdzēt.

Kalna skatuve. Uz šīs skatuves varēs uzstāties tikai tie mūziķi, kas piedalīsies tā saucamajās „mūzikas kaujās” un uzvarēs tajās. Pārsvarā tie būs roka žanra jaunie talanti.

Pludmales skatuve. Šī skatuve atradīsies Zarasu salas krastmalā. Šeit mūziku varēs baudīt apmeklētāji, kas sacentīsies sporta aktivitātēs vai sauļosies un centīsies atveldzēties ūdenī.

Aktivitātes

Festivāla ietvaros notiks daudz dažādu aktivitāšu. Iesākumam, būs pieejamas piecas izklaides zonas: sporta aktivitātes, ūdens aktivitātes, gaisa aktivitātes, ģimenes zona un sabiedriskā zona. Sporta zonā varēs spēlēt volejbolu un pludmales futbolu. Ūdens aktivitāšu zona ir paredzēta cilvēkiem, kas vēlas atvēsināties un labi atpūsties, spēlējot ūdens volejbolu vai ūdens basketbolu, vai arī vienkārši nolaist tvaiku tā saucamajā „burbulī”. Gaisa aktivitāšu zona ir paredzēta visdrosmīgākajiem festivāla dalībniekiem, un tā savā būtībā ir katapulta, kas izšauj cilvēkus gaisā (protams, drošība pirmajā vietā),  un tramplīns. Ģimenes zona ir paredzēta cilvēkiem, kas ierodas festivālā ģimenes lokā un vēlas atpūsties nedaudz klusākā vietā. Un sabiedriskā zona – tās mērķis ir sapulcināt cilvēkus savstarpējai komunikācijai.

 

biļetes

Ar parasto festivāla ieejas biļeti Jūs varat uzturēties festivāla teritorijā visu nedēļās nogali. Tāpat šogad mēs piedāvājam divus jaunus biļešu veidus cilvēkiem, kas vēlas izbaudīt festivālu kopā ar savu ģimeni un draugiem:

1)      Festivāla ērtību biļete

Iegādājoties ērtību biļeti, jūs varēsiet novietot savu personīgo auto stāvvietā līdzās savai kempinga vietai (neattiecas uz autobusiem). Arī kempinga vietas tiks izvietotas tā, lai tās atrastos īpaši ērtā vietā. Ir pieejamas 3 veidu ērtību biļetes:

  • 2 personām:

2 biļetes visai nedēļas nogalei

2 guļammaisi un telts (nedēļas nogalei)

2 festivāla T-krekli

2 īpaši bezalkoholiskie dzērieni no Coffee Inn bāra

2 īpašas festivāla izklaides bez maksas

  • 3 personām:

3 biļetes visai nedēļās nogalei

3 guļammaisi un telts (nedēļas nogalei)

3 festivāla T-krekli

3 īpaši bezalkoholiskie dzērieni no Coffee Inn bāra

3 īpašas festivāla izklaides bez maksas

  • 4 personām:

4 biļetes visai nedēļas nogalei

4 guļammaisi un telts (nedēļas nogalei)

4 festivāla T-krekli

4 īpaši bezalkoholiskie dzērieni no Coffee Inn bāra

4 īpašas festivāla izklaides bez maksas

2)      Festivāla ģimenes biļete

Ģimenes biļete ir paredzēta ģimenei ar vienu vai diviem bērniem, kas nebūs sasnieguši 16 gadu vecumu 3.augustā. Nepieciešams uzrādīt dokumentus, kas apliecina bērnu vecumu, kā arī vismaz viena no vecākiem aizbildnību.




Atpakaļ