Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

29-06-2012

FOTOKONKURSS "MANA PILS - DAUGAVPILS"


Ir noslēdzies Tautas fotostudijas "Ezerzeme-F" un Daugavpils pilsētas domes izsludinātais konkurss "Mana pils Daugavpils". Uzvarētaju darbu izstāde atklāta Domes foajē 29. jūnijā.

Atklājot izstādi Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs izteica lielu pateicību fotostudijai „Ezerzeme F” par aktīvo līdzdalību pilsētas svētkos, par skaistāko mirkļu iemūžināšanu un šo jauko iniciatīvu- rīkot konkursu fotogrāfiem. Labākajiem darbu autoriem Vitālijs Azarevičs pasniedza Atzinības rakstus. Fotostudijai pateicību izteica un autoriem balvas sarūpēja arī Sociālo lietu pārvalde, Sporta pārvalde,  Kultūras pārvalde, Jaunatnes departaments.

Žūrija, izvērtējot iesūtītos darbus, noteica uzvarētājus. Kategorijā „Svinīgā Daugavpils” uzvarēja Valērijs Oboļevičs ar darbu „Jaunie talanti”. Par kategorijas „Jaunatnes Daugavpils” uzvarētāju tika atzīts Jevgēnijs Obrazcovs ar foto “Augstumā”. Rutas Rukmanes darbs „Pavizinājās ar vējiņu” guva pirmo vietu kategorijā „Sportiskā Daugavpils”, savukārt uzvaru kategorijā „Portrets” dalīja Artjoms Stalidzāns ar savu darbu „X-cilvēki” un Aleksandrs Vnukovs ar Oļega Gazmanova portretu. Fotostudijas „Ezerzeme-F” speciālā balva no SIA „Rilita” tika piešķirta Sandrai Poplavskai par viņas darbu “Juta”. Tāpat arī speciālo balvu Sergejam Kuzņecovam piešķīra Daugavpils Sporta pārvalde par darbu "Zvēri brīvībā". Konkursa finālistiem  balvas bija no Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta un fotosalona „Fotolukss” , kā arī citi pārsteigumi.

Nepieciešams atzīmēt visu finālistus – tie ir: Diana Samule, Nadežda Širokova, Jeļena Putāne, Igors Bančenkovs, Aleksandrs Stepanovs, Vitālijs Ostrovskis, Jeļena Ivancova, Aleksejs Petrovs, Ināra Tivakova, Žanna Siņica un Velga Akmene.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ