Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

04-06-2012

Latgales Centrālajā bibliotēkā tiks atklāta Daugavpils fotožurnālistu izstāde


2012. gada 6. jūnijā plkst.12.00 Latgales Centrālās bibliotēkas abonementā tiks atklāta Daugavpils fotožurnālistu Jurija Dunaiska un Sergeja Kuzņecova fotoizstāde Sportiskā Daugavpils.

J.Dunaiskis dzimis 1964. gadā Daugavpilī. No 1991. gada darbojas fotoreportāžas žanrā Daugavpils masu medijos. Fotografēšanas prasmes žurnālists ir apguvis dažādos kursos. Šobrīd J.Dunaiskis strādā portālā grani.lv un laikrakstā „Сейчас”, ikdienas fiksējot notikumus un aktualitātes pilsētas dzīvē. J.Dunaiska darbu izstādes ir bijušas Daugavpilī, Preiļos, kā arī Vitebskā.

S.Kuzņecovs ir studējis vēsturi Daugavpils Universitātē. No 2007. gada ir laikraksta „Latgales Laiks” žurnālists. Pats fotogrāfiju autors atzīst: „Interese fotografēt ir bijusi vienmēr, darbs laikraksta redakcijā interesi ir pārvērtis darbībā”. No 2008. gada žurnālists ir piedalījies fotoizstādēs gan Daugavpilī, gan arī Vitebskā.

Fotožurnālistiem īpaši saistoša ir sporta tēma. Izstādes fotogrāfijās redzami dažādu sporta veidu pasākumi un aktivitātes Daugavpilī.

 

Izstāde „Sportiskā Daugavpils” Latgales Centrālajā bibliotēkā būs apskatāma līdz 2. jūlijam.

Informāciju sagatavoja:
LCB galvenā bibliotekāre
Inese Vaivare
tālr.: 65476344
e-pasts: inese.vaivare@lcb.lv




Atpakaļ