Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

31-05-2012

Beatbox, vokālās grupas PeR koncerts Daugavpilī


Daugavpils pilsētas svētkos, 2012. gada 10. jūnijā, Vienības laukumā plkst. 18.00 koncertēs Vokālā grupa PeR.

 

Grupa tapa pirms 4 gadiem (2007. g.) – kad trīs jauni puiši nolēma Latvijā ierunāties par beatbox, viņu ambīcijas bija lielas. Uzzinot, kas ir beatbox, liekas arī pamatots grupas nosaukums – PeR, ko puiši izskaidro vienkārši: Please Explain the Rhythm – lūdzu, izskaidrojiet ritmu.

 

Četru gadu laikā vokālā grupa PeR ir piedalījusies visos lielākajos Latvijas TV šovos un koncertos, vairāki hīti bijuši Latvijas populārāko radiostaciju Top 20 virsotnē – BUMS, NEVAR BŪT, LĪDZSVARĀ, PeR VARI, MAZAJĀM SIRSNIŅĀM, GO GET UP!, DISCO SUPERFLY.

 

Grupa PeR ir startējusi Eirovīzijas Nacionālās atlases finālos, piedalījusies starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā JAUNAIS VILNIS 2010, TV „OE TV“ gada noslēguma pasākumā „OE MUSIC AWARDS 2010“ kopā ar Francijas deju mūzikas izpildītāju DIVA AVARI, Krievijas TV 2010.gada noslēguma muzikālajā šovā u.c.

 

No 2011. gada oktobra PeR singls GO GET UP ir Dānijas mūzikas topā ChartBase TOP100, kā arī grupa tiek nominēta Meksikas EWMA 2011 mūzikas balvai kā Best New Artist, bet singla Go Get Up mūzikas video tiek nominēts kā Best European Alternativ Video.

 

2012. gadā PeR ar savu hitu DISCO SUPERFLY, kas iekarojis Latvijas lielāko radiostaciju topu virsotnes, startēja Latvijas Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, iegūstot radio SWH klausītāju, radio SPINFM klausītāju un internetportāla draugiem.lv lietotāju simpātiju balvas.

 

Daugavpilī grupu PeR dzirdēsim10. jūnijā Vienības laukumā plkst. 18.00

 

 

 

______________________________________

 

Informācija: www.kultura.daugavpils.lv




Atpakaļ