Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

15-05-2012

Ar Daugavpils pieredzi iepazīstas Vidzemes kultūras darbinieki


15.-16. maijā Daugavpilī viesojas Vidzemes kultūras darbinieki. 15. maijā plkst. 12.00 viesus uzņēma Daugavpils Domē. Ar ciemiņiem tikās Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska.

Jankovskas kundze izteica gandarījumu, ka cilvēki interesējas, kā dzīvo Daugavpils, ka Daugavpilī ir daudz izdarīts, kas piesaista arī citu uzmanību.

L. Jankovska “Kultūras cilvēki ir svētku cilvēki, kuri dāvā mums šos svētkus ar savu darbu. Kultūras cilvēki ir entuziasti, tādi viņi ir visur, bet katrā pašvaldībā ir sava neatkārtojama pieredze un Daugavpils atvērta dalīties savā pieredzē”.

Līvija Jankovska pastāstīja par gaidāmajiem Pilsētas svētkiem, jaunām kultūras tradīcijām Daugavpilī. Viesiem bija sagatavota prezentācija, akcentu liekot tieši uz kultūras jomu. Stāstītais par Daugavpili tik ļoti ieinteresēja vidzemniekus, ka viņi ātrāk vēlējās visu apskatīt savām acīm. Tikšanās noslēgumā Jankovskas kundze pasniedza Daugavpils suvenīrus, arī ciemiņi no Vidzemes nebija atbraukuši tukšām rokam.

Vizītes laikā notiks tikšanās ar pilsētas kultūras darbiniekiem, Māla mākslas centra, Kultūras pils apmeklēšana, bet 16. maijā viesi no Vidzemes dosies ekskursijā pa Daugavpili, apmeklēs cietoksni, kur iepazīsies ar tur realizējamiem projektiem kultūras jomā.

 

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ