Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

20-04-2012

Daugavpilī Pierobežu basketbola līgas un jaunatnes volejbola līgas finālturnīrs


Brīvdienās sporta cienītājiem nebūs jāskumst, jo norisināsies divi nozīmīgi finālturnīri – Pierobežu basketbola līgas un Latvijas jaunatnes volejbola līgas. Svētdien arīdzan ļoti svarīgs Latvijas futbola Virslīgas duelis starp Daugavpils „Daugavu” un „Liepājas Metalurgu”.

 

Sestdien un svētdien Kultūras un sporta pils sporta zālē norisināsies Pierobežu basketbola līgas finālturnīrs. Šogad turnīrā piedalījās vienības no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas, bet finālčetriniekā vairākumā būs mūsu kaimiņi lietuvieši. Latvijas godu aizstāvēs Daugavpils novads.

 

Sestdien pirmajā pusfinālā (plkst. 14:00) tiksies Utenas un Rokišķu basketbolisti, savukārt 16:30 laukumā dosies Visaginas un Daugavpils novads. Turnīra svinīgā atklāšana plkst. 15:30.

 

Svētdien plkst. 12:00 norisināsies mačs par trešo vietu, savukārt plkst. 15:00 par pirmo vietu, pēc kā sekos apbalvošana.

 

Liels notikums divu dienu garumā Daugavpils Olimpiskajā centrā, kur Latvijas jaunatnes volejbola čempionāta medaļas sadalīs Latvijas labākie un labākās volejbolisti.

 

Daugavpilī vienlaicīgi sapulcēsies trīs vecuma grupu komandas. Visvecākās būs 1996. gadā dzimušās meitenes, kuras spēlēs par 1.-5. vietu. Daugavpils BJSS pretī stāsies divas Rīgas Volejbola skolas vienības, RVS/Mārupe un Preiļu novada komanda. Visas spēles norisināsies uz A laukuma.

 

1997. gadā dzimušās meitenes Žannas Zaņeginas vadībā cīnīsies uz C laukuma pret divām RVS komandām, RVS/Mārupi un Limbažu un Salacgrīvas novada sporta skolu.

 

Šīs pašas vecuma grupas puiši arīdzan cīnīsies par Latvijas čempionāta godalgām. Pretiniekos būs Jēkabpils, Aizkraukles, Jelgavas un Kuldīgas sporta skolu komandas.

 

 

Tāpat visiem sporta faniem jāatgādina, ka svētdien plkst. 16:00 „Celtnieka” stadionā Daugavpils „Daugava” uzņems spēcīgo „Liepājas Metalurgu”. Uzvaras gadījumā mūsu futbolisti joprojām saglabās pirmo vietu čempionātā.

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ