Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

16-04-2012

Latviešu valodas klubs Latviešu valoda ikvienam!


Daugavpils vācu biedrība „ERFOLG” visiem Daugavpils iedzīvotājiem piedāvā brīnišķīgu iespēju - apmeklēt latviešu valodas klubu, neformālos apstākļos, dzerot siltu tēju un diskutējot par sabiedrībā aktuālām tēmām uzlabot savas latviešu valodas zināšanas.

   

                                                                                                                   

Nonākot vidē, kur visi cilvēki sarunājas mums saprotamā valodā ir patīkami, bet kā mēs jūtamies tad, kad mums pašiem ir jārunā un valodas barjera liekas nepārvarama? Šīs nepatīkamās sajūtas grauž katru no mums ikreiz, kad saskaramies ar grūtībām.

Mācoties valodu ļoti svarīga ir valodas prakse, tāpēc latviešu valodas klubs nav mācību kursi, bet gan vieta, kur var brīvi runāt latviešu valodā ar šīs valodas nesējiem. Ar šī kluba organizētajām nodarbībām apmeklētāji ne tikai uzlabo savas valodas zināšanas, bet arī iegūst pieredzi un apmainās ar kultūras informāciju.

Līdz šim kluba tikšanās reizēs tika apspriestas tādas tēmas kā kultūra un kultūras iespēju daudzveidība Daugavpilī un ceļošana apkārt pasaulei. Sarunas notiek lielā kopīgā aplī, tā, lai jauniegūto informāciju spētu saprast ikkatrs.

Turpmākajās latviešu valodas kluba tikšanās reizēs tiks runāts par tādām tēmām kā lietas, ar ko mēs lepojamies,  mūsdienu sabiedrības problēmas, Latgales reģions, tā plusi un mīnusi, stereotipi un tiks runāts par citām aizraujošām un interesantām tēmām, bet, lai diskusijas nekļūtu neinteresantas un vienmuļas, mēs mūsu apmeklētajiem piedāvājam ierosināt sev interesējošās tēmas par ko vēlas diskutēt.

Uz latviešu valodas klubu tiek aicināti visi, kuri ar prieku runā latviešu valodā un kuri vēlas nostiprināt savas valodas zināšanas.

Svarīgi ir atcerēties arī to, ka tikšanās vieta un laiks vienmēr paliek nemainīgs: katru otrdienu plkst. 17.30 visi runātgribētāji ir laipni gaidīti Daugavpils vācu biedrībā „ERFOLG” Cietokšņa ielā 44

 

Daugavpils vācu biedrība „ERFOLG”

Cietokšņa iela 44, Daugavpils

tel.: 20371892, 65420019

erfolg@inbox.lv

www.erfolg.lv




Atpakaļ