Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

17-03-2011

Aicinām pieteikties Starptautiskā akcijā „Muzeju nakts - 2011”


Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā, Rīgas ielā 8,  jau sesto gadu pēc kārtas tiek organizēti Starptautiskās muzeju nakts pasākumi. Muzeju nakti atzīmē visā Eiropā. Muzeju nakts iniciatīva radusies 2005.gadā Francijā un šīs tradīcijas iedibinātāji ir Francijas Kultūras un komunikācijas ministrija. Kopš tā laika dalībnieku skaits gan Francijā, gan visā Eiropā gandrīz dubultojies.

            Akcijas Muzeju nakts rīkošanas mērķis ir izmantojot netradicionālas komunikācijas formas, iepazīstināt pēc iespējas plašu publiku ar muzeja vērtībām. Muzeja glabātās kultūrvēstures liecības tiks celtas sveču un prožektoru gaismā un muzeja darbinieki liks lietā savas zināšanas, izdomu un asprātību. Šogad muzeju nakts devīze ir ar nosaukumu „Kaimiņi". Mēs būsim priecīgi redzēt šajā pasākumā savus  sadarbības partnerus un draugus.

            Tāpēc arī muzeja kolektīvs aicina mūsu kaimiņus -  mūziķus,  māksliniekus, aktierus, dejotājus un citus interesentus  līdz 15. aprīlim  pieteikties  dalībnieku atlasei Starptautiskajā muzeju nakts akcijai, atsūtot  aizpildītu anketu uz  e-pastu: museum@apollo.lv;  tālr. 654 24155 un ar savu dalību daudzveidot muzeju nakts programmu.

             

Dalībnieka  pieteikuma

Starptautiskā akcija  „Muzeju nakts- 2011"

14.maijā   plkst. 20.00 - 24.00

Kolektīva nosaukums (žanrs, dalībnieku skaits) 

 

Nepieciešamais tehniskais aprīkojums

 

Priekšnesuma nosaukums

 

Tālrunis

 

e-pasts

 

Adrese

 

Atbildīgā persona

 

Gaidīsim visus interesentus, jo ikviena vecuma cilvēks spēs atrast kaut ko  interesantu tieši sev.  Uz tikšanos Muzeju naktī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā!




Atpakaļ