Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

05-09-2018

Aicinām uz baltkrievu koncertu Daugavpils Universitātē!


Piektdien, 2018.gada 7.septembrī plkst. 18.00, Daugavpils Universitātes zālē pēc adreses Parādes iela 7, notiks Baltkrievu kultūras centra jaunās radošās sezonas atklāšanas koncerts, veltīts baltkrievu rakstniecībai un kultūrai.

            Zinību diena, Baltkrievu rakstniecības diena, Baltkrievu ābecei 400 gadi un ansamblim “Spadčina” 5 gadi – visi šie nozīmīgi pasākumi ar muzikāliem akordiem tiks savienoti jaunās radošās sezonas koncertā, kuru Baltkrievu kultūras centrs (BKC) jau tradicionāli septembrī atklāj ar publiskiem pasākumiem.

            Vai Jūs zināt, kā 400 gadu atpakaļ baltkrievi pirmie izdeva ābeci un tas notika pie Viļno Lietuvas Lielhercogistes? Ievērojot šo notikumu, ka arī citu interesantu informāciju, tiks arī sagatavota koncerta programma, kurā piedalīsies BKC radošie kolektīvi: baltkrievu tautas dziesmu ansamblis "Kupaļinka", baltkrievu deju ansamblis "Ļanok", kora kapella "Spadčina", vokāli instrumentālais ansamblis "Praļeski", amatierteātra studija "Pauļinka" un akordeonistu ansamblis “Kvitņejuči maj”.

            Spilgts koncerts ar dziesmām baltkrievu, latviešu un krievu valodās, jautras dejas un liriska dzeja sniegs Jums, dārgie skatītāji, daudz pozitīvu emociju un labu garastāvokli!

Gaidām Jūs BKC jaunās radošās sezonas atklāšanas pasākumā 2018.gada 7.septembrī plkst. 18.00 pēc adreses: Parādes iela 1, Daugavpils, Daugavpils Universitāte.

            Sirsnīgi aicinām!

      

Informācija sagatavota:

Baltkrievu kultūras centrs

 




Atpakaļ