Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

02-05-2018

Literāro diskusiju klubiņš bibliotēkā


8. maijā plkst. 16.00 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā) notiks literāro diskusiju klubiņa “Lasītājs pie grāmatplaukta” pirmā tikšanās. Sarunu cikla ietvaros būs iespēja sastapt domubiedrus, ar kuriem diskutēt par latviešu un ārzemju literatūru un dalīties iespaidos par izlasīto.

Literāro diskusiju klubiņu “Lasītājs pie grāmatplaukta” organizē Latgales Centrālās bibliotēkas bibliotekāre Anita Mileika – jauna, talantīga dzejniece, Latvijas Rakstnieku savienības Literārās akadēmijas dalībniece, krājuma “Mūžīgā nepārtikusī stirna” autore. Klubiņa mērķis ir pulcēt grāmatmīļus – garā jaunus, radošus cilvēkus, kuriem ir patiesa un neizsīkstoša interese par lasīšanu un vēlme iedziļināties mūsdienu literatūras tendencēs. Diskusiju klubiņa tikšanos laikā dalībnieki tiks aicināti stāstīt par kādu nesen izlasītu iedvesmojošu grāmatu, dalīties iespaidos un viedokļos par grāmatā aplūkotajām tēmām, vērtēt to aktualitāti mūsdienu sabiedrībā, uzdot jautājumus un iesaistīsies dzīvā sarunā par literatūru.

Klubiņa pirmā tikšanās notiks 8. maijā plkst. 16.00. Turpmāko tikšanos grafiks tiks veidots, pieskaņojoties dalībnieku vēlmēm un iespējām. Jautājumu gadījumā aicinām vērsties pie klubiņa organizatores pa e-pastu anita.mileika@lcb.lv vai pa tālruni 65426065.

Labas sarunas palīdz sakārtot domas un dod iespēju atklāt sev vēl nezināmus autorus! Būsiet laipni gaidīti!

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Inga Gedžūne
65476234
inga.gedzune@lcb.lv
www.facebook.com/lcb.lv




Atpakaļ