Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

05-04-2018

“Ziemas melodiju” nomainīs pavasara “Veltījums”


Piektdien 2018.gada 6.aprīlī, plkst.16.00, Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā “BKC” amatiermākslinieku studijas “Krāsu pasaule” gleznu izstāde “Ziemas melodija” tiks nomainīta ar Latgales brīvo mākslinieku asociācijas gleznu izstādi ar nosaukumu “Veltījums”. Laipni lūdzam skaistuma un harmonijas pasaulē!

Baltkrievu nams jau sen veiksmīgi sadarbojas ar vietējiem māksliniekiem. Šeit vairākas reizes tika organizētas daudzas Daugavpils un Latgales amatiermākslinieku  personālizstādes un kolektīvās izstādes.

Latgales brīvo mākslinieku asociācija, kuru veiksmīgi vada Marija Safronova, veic aktīvu radošo darbību kopš 2013.gada decembra, organizējot daudzas izstādes Latgalē un Lietuvā, Daugavpilī un Rīgā.          Vairākkārt mākslas izstādes tika organizētas BKC.

         Izstādē būs iespēja apskatīt 8 Latgales brīvo mākslinieku asociācijas dalībnieku darbus: Marijas Safronovas, Jāņa Daukšta, Anastasijas Sazankovas, Jefrosinijas Leles, Margaritas Labonarskas, Tatjanas Ruskules, Rufinas Kontanistovas, Svetlanas Čerņajevas. Katrs no augstākminētajiem māksliniekiem ir spilgta un  daudzpusīga radoša personība ar daudzām spējām un talantiem, ar savu māksliniecisko rokrakstu un stilu. Izstādes atklāšanas laikā visi apmeklētāji varēs ne tikai par to pārliecināties, bet arī noklausīties dziesmas, dzejas lasījumus, personīgi parunāt ar māksliniekiem un atstāt ierakstu viesu grāmatā.

Izstāde “Veltījums” tiks atvērta visiem apmeklētājiem BKC līdz 2018.gada 20.maijam (no plkst. 9.00 līdz plkst. 19.00) pēc adreses: Alejas iela 68, Daugavpils.

Ieeja bezmaksas.

 

 

Informācija sagatavota:

Baltkrievu kultūras centrs




Atpakaļ