Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

11-12-2017

Decembrī izrādes maiņa! „Dārgā Jeļena Sergejevna” vietā notiks „Jubileja ‘98”


Tehnisku iemeslu dēļ 17. decembrī plkst. 17.00 Daugavpils teātrī izrādes „Dārgā Jeļena Sergejevna” vietā notiks izrāde „Jubileja ‘98”.

Daugavpils teātris atvainojas par sagādātajām neērtībām visiem skatītājiem, kuri jau ir iegādājušies biļetes, un piedāvā iespēju atgūt iztērēto naudu, vēršoties Daugavpils teātra kasē līdz 17. decembra plkst. 17.00.

Turklāt šo biļešu īpašniekiem tiek piedāvātas papildus alternatīvas, kā pavadīt vakaru teātrī, neiztērējot par to ne centu!

  • 17. decembrī apmeklējiet izrādi „Jubileja ‘98” izrādes „Dārgā Jeļena Sergejevna” vietā pilnīgi par brīvu!  

Daugavpils teātra kasē līdz 17.decembra plkst.17.00 saņemiet atpakaļ iztērēto naudu par biļeti uz izrādi „Dārgā Jeļena Sergejevna” un apmainiet nopirkto biļeti pret biļeti uz „Jubileja ‘98”!

 

  • Par brīvu apmeklējiet izrādi „Dārgā Jeļena Sergejevna” 21. janvārī plkst.17.00!

Līdz 17.decembra plkst.17.00 Daugavpils teātra kasē saņemiet atpakaļ iztērēto naudu, uzrādot nopirkto biļeti,  un saglabājiet šo biļeti līdz 21. janvāra izrādei!

Atgādinām, ka apmainīt biļetes un atgūt atpakaļ naudu par nopirkto biļeti uz „Dārgā Jeļena Sergejevna” varēs tikai Daugavpils teātra kasē. Pēc 17. decembra atgriezt atpakaļ naudu un  apmainīt biļetes vairs nebūs iespējams. 




Atpakaļ