Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

04-10-2017

Karjeras nedēļa Latgales Centrālajā bibliotēkā un filiālēs


Oktobra otrajā nedēļā, no 9. līdz 14. oktobrim, Latgales Centrālajā bibliotēkā un filiālēs jau tradicionāli aizritēs Karjeras nedēļas pasākumi, kuru ietvaros bērniem un jauniešiem būs iespēja iepazīt dažādas profesijas, tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem un gūt vērtīgu informāciju, kas palīdzēs nākotnes karjeras izvēlē.

11. oktobrī plkst. 14.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a) notiks karjeras attīstības seminārs jauniešiem “Start Strong”. Pasākumu vadīs karjeras attīstības programmas “Start Strong” treneris Andris Arhomkins. Semināra īpašā viešņa, ASV vēstniece Latvijā Nensija Baikofa Petita, pastāstīs par savu diplomātes karjeru un tās izaicinājumiem. Pasākums notiks bilingvāli latviešu un angļu valodā. Pasākumu rīko LCB ASV Informācijas centrs sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā, Daugavpils pilsētas izglītības pārvaldi.

Visu nedēļu LCB no 9. līdz pat 14. oktobrim LCB nozaru literatūras sektorā būs skatāma literatūras izstāde “Karjeras veiksmes atslēga”. Bibliotekāru atlasītie literatūras avoti ļaus iegūt informāciju ne tikai par profesiju daudzveidību, bet arī par profesionālajām un augstākās izglītības studiju iespējām Latvijā un Eiropā. Būs pieejama psiholoģijas, pedagoģijas un tiesību nozaru literatūra ar vērtīgu informāciju par veiksmīgas karjeras izvēli un profesionālo izaugsmi.

Arī LCB filiāles Karjeras nedēļas ietvaros piedāvās literatūras izstādes un pasākumus, kas ļaus iepazīt bibliotekāra profesijas noslēpumus. LCB filiālē Gaismas bibliotēkā jauniešiem būs iespēja tikties ar Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas “Saules skola” apģērbu un interjera dizaina izglītības programmas skolotāju Jeļenu Labonarsku, kura pastāstīs par izglītības iespējām “Saules skolā” un nākotnes karjeras perspektīvām, kas paveras tās absolventiem.

Visa informācija par Latgales Centrālās bibliotēkas un tās filiāļu piedāvājumu un pasākumu apmeklējuma pieteikšanu šeit.

Būsiet mīļi gaidīti Karjeras nedēļas pasākumos mūsu bibliotēkās!

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Inga Gedžūne
Tālr.: 65476345
e-pasts: inga.gedzune@lcb.lv




Atpakaļ