Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

11-09-2017

Latgales Centrālā bibliotēka atver jaunu grāmatu izsniegšanas punktu


6. septembrī VSIA “Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca” Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijā uzsāka darbu Latgales Centrālās bibliotēkas grāmatu izsniegšanas punkts. Tas nodrošinās institūcijā dzīvojošām personām bibliotēkas pakalpojumus un paplašinās brīvā laika pavadīšanas iespējas.  

Katru mēnesi grāmatu izsniegšanas punktā tiks piegādātas īpaši atlasītas grāmatu kopas no bibliotēkas krājuma, kuras būs pieejamas lasīšanai institūcijā dzīvojošām personām. Grāmatu kopas tiks atlasītas, ņemot vērā lasītāju intereses un pieprasījumu. Izsniegšanas punkta lasītājiem būs iespēja lasīt daiļliteratūras darbus oriģinālvalodā, tulkoto ārzemju literatūru, saistošu nozaru literatūru un periodiku.

Latgales Centrālajai bibliotēkai tas jau ir otrs grāmatu izsniegšanas punkts. Kopš 2011. gada līdzīgs projekts veiksmīgi darbojas Daugavgrīvas cietumā, kur lasītāji ir iecienījuši gan daiļliteratūru, gan nozaru literatūru, īpaši sabiedriskās zinātnes, medicīnu, veselīga uztura mācību, darbmācību, sportu, ģeogrāfiju un vēsturisku personu biogrāfijas.

Latgales Centrālā bibliotēka ir pateicīga VSIA “Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca” par sadarbību un ir atvērta piedāvājumiem par jaunu grāmatu izsniegšanas punktu atvēršanu Daugavpilī.

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Tatjana Hodokova
tālr.: 65476345
e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv




Atpakaļ