Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

07-09-2017

Cigun vingrošana Latgales Centrālajā bibliotēkā


13. septembrī plkst. 18.00 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā) notiks tikšanās ar sertificētu Cigun vingrošanas instruktori Lidiju Ribkinu.

Ci gun ir Ķīnas izcelsmes atveseļošanās metodika, kas tiek izmantota gadsimtiem ilgi, lai atvieglotu plašu un daudzveidīgu veselības kaišu klāstu. Cigun ir filozofiskās atveseļošanās prakse, kurā tiek izmantota elpošana, domas un vienkāršas kustības. Apvienojot šīs darbības, ar laiku veselības problēmas mazinās. Šī prakse ir tik vienkārša, ka to var apgūt ikviens neatkarīgi no vecuma.

Lidija Ribkina Cigun praksi pasniedz jau vairākus gadus. Mācījusies pie netradicionālās medicīnas speciālista, Cigun skolotāja Igora Kudrjavceva (Rīga). 2016. gadā ir licenzējusi interešu izglītības programmu “Cigun – elpošanas vingrošana” un vada nodarbības ne tikai Daugavpilī, bet arī citās Latvijas pilsētās.

Tikšanās laikā tiks piedāvāta iespēja uzzināt par Cigun darbības principiem un veselīgu dzīvesveidu, kā arī praktiski izmēģināt vingrinājumus enerģijas palielināšanai un veselības uzlabošanai. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Tatjana Hodokova
tālr.: 65476345
e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv




Atpakaļ