Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

01-03-2017

Baltkrievu namā mainās gadalaiki


“Gadalaiki” – ar tādu nosaukumu Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā (BKC) 2017.gada 3.martā tiks atklāta Latgales brīvo mākslinieku asociācijas gleznu izstāde. Cienītājiem būs iespēja izbaudīt dažādu gadalaiku sižetus un ainavas, paklausīties dzeju un dziesmas baltkrievu valodā.

Par izstādes iniciatori un idejas iedvesmotāju radošajiem cilvēkiem kļuva Asociācijas vadītāja Marija Safronova un Baltkrievu kultūras centrs, kur notiek daudz dažādu radošo pasākumu, tajā skaitā Daugavpils un Latgales mākslinieku izstādes. Radošos cilvēkus Baltkrievu namā piesaista godīguma, sirsnības un tolerances atmosfēra.

Izstādē tiks piedāvāti Latgales brīvo mākslinieku asociācijas 7 locekļu darbi: Marijas Safronovas, Anastasijas Sazankovas, Tatjanas Ruskules, Larisas Sergejevas, Jefrosinijas Leles, Oksanas Labeckas, Žannas Bukovskas. Katrs no māksliniekiem – daudzpusīga un spilgta personība, kurai ir savi talanti un dotības. Viņu darbi tika apvienoti vienā gadalaiku tēmā.

Izstāde “Gadalaiki” strādās līdz 2017.gada 31.martam (no 9.00-17.00) pēc adreses: Kultūras pils, Smilšu iela 92, 3.stāvs, 305.kab. Visi tiek laipni aicināti!

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Baltkrievu kultūras centrs,

Marija Pometjko, BKC metodiķe,

t. 654 24695, 29811969, cbk@inbox.lv, www.bkc.daugavpils.lv ,

Daugavpils, Smilšu iela 92,

Kultūras pils, BKC, 305.-306.kab. 




Atpakaļ