Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

24-02-2017

Izstāde “Sievietes prieks” Latgales Centrālajā bibliotēkā


Starptautiskās sieviešu dienas priekšvakarā, 7. martā, plkst. 16.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) periodikas sektorā (Rīgas ielā 22a, 2. stāvā) tiks atklāta Tatjanas Tukānes krustdūrienā izšūto gleznu izstāde “Sievietes prieks”.

Izšūšana krustdūrienā neapšaubāmi ir viens no populārākajiem izšūšanas veidiem. Māka izšūt ienes oriģinalitātes un romantikas pieskārienu interjerā, ļauj izpausties cilvēka fantāzijai, dot iespēju veidot oriģinālas dāvanas saviem mīļajiem.

Latgales Centrālās bibliotēkas periodikas sektorā krustdūrienā izšūtas gleznas jau ir rādījuši dažāda vecuma un profesiju cilvēki. Izstāde “Sievietes prieks” ir LCB bibliotēku informācijas speciālistes Tatjanas Tukānes veikums. Bibliotēkā Tatjana strādā jau piecus gadus. Kopā ar vīru Daili audzina divu bērniņus. Ar izšūšanu aizraujas 10 gadus. Izšuj tēlus un motīvus par ģimeniskām vērtībām. Ģimenes tēma izskanēs arī Tatjanas pirmajā personālizstādē “Sievietes prieks”.

Tatjanas Tukānes krustdūrienā izšūto gleznu izstāde “Sievietes prieks” ir apskatāma no 1. marta līdz 14. martam LCB Periodikas sektorā.

Informāciju sagatavoja:
LCB Lasītāju apkalpošanas nodaļas
periodikas sektora vadītāja
Skaidrīte Daukšte
Tālr.: 65476344
e-pasts: skaidrite.daukste@lcb.lv




Atpakaļ