Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

17-01-2017

Aicinām uz tikšanos ar dzejnieku Jevģeniju Golubevu


Piektdien, 2017.gada 20.janvārī, plkst. 18.00 Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā (BKC) notiks dzejnieka Jevģenija Golubeva radošais vakars un jaunās grāmatas prezentācija.

Jevģenijs Golubevs -  Krievijas Rakstnieku savienības, Rakstnieku un publicistu starptautiskās asociācijas biedrs,  vēsturnieks un novadpētnieks, dzejnieks, dzejas krājumu un bērnu grāmatu autors, vairāku citu autoru dzejas krājumu redaktors un sastādītājs. Viņa darbi tiek publicēti Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas un Bulgārijas avīzēs un žurnālos. Jevģenija Golubeva autordarbi ir tulkoti baltkrievu, vācu, bulgāru, latviešu un latgaliešu valodā. Tieši Baltkrievijas pilsētā Baranoviči, kur J.Golubevs dienēja, viņš apmeklēja literāro pulciņu, ienāca literārajā apvienībā, saprata poētiska vārda jēgu un garšu; viņa dzeju sāka publicēt.

Radošā tikšanās ar talantīgu dzejnieku, daudzu dzejas krājumu autoru, spilgtu personību notiks 20.janvārī, plkst. 18.00 Baltkrievu kultūras centrā (Daugavpils, Smilšu iela 92, Kultūras pils, 3.stāvs, 305.kab.)

Sirsnīgi aicinām!

 

Informāciju sagatavoja:

Baltkrievu kultūras centrs,

Marija Pometjko, BKC metodiķe,

t. 654 24695, 29811969, cbk@inbox.lv, www.bkc.daugavpils.lv ,

Daugavpils, Smilšu iela 92,

Kultūras pils, BKC, 305.-306.kab. 




Atpakaļ