Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

17-01-2017

Latgales Centrālā bibliotēka un filiāles aicina pieteikties bezmaksas bibliotekārajām stundām


Ik gadu Latgales Centrālā bibliotēka un filiāles piedāvā saviem lietotājiem bezmaksas bibliotekārās stundas. Nodarbības notiek dažādās vecuma grupās un pēc iepriekšējās pieteikšanās. 

Bibliotekāro stundu mērķis ir iepazīstināt ar bibliotēku, tās krājumu un informācijas meklēšanas iespējām gan bibliotēkā, gan arī e-vidē. Paši mazākie bibliotēkas lietotāji gūs pirmo ieskatu grāmatu tematiskajā daudzveidībā un to izvietojumu bibliotēkā, iepazīsies ar bibliotēkas un grāmatu lietošanas noteikumiem. Bērniem tiks piedāvātas arī dažādas saistošas aktivitātes un grāmatu izstādes.

 

Pamatskolas un vidusskolas skolēniem būs iespēja iepazīties ar daudzveidīgo grāmatu krājumu – gan daiļliteratūru, gan arī nozaru literatūru. Lai palīdzētu skolēniem grāmatu meklēšanā, tiks sniegta informācija par grāmatu klasifikāciju un izvietojumu plauktos. Jaunieši varēs iepazīt mūsdienu latviešu un ārzemju ievērojamāko rakstnieku daiļradi. Savukārt pieaugušajiem būs iespēja noklausīties jauno grāmatu apskatus, saņemt bibliotekāra konsultāciju, kā arī dalīties savos iespaidos par izlasīto.  

 

Latgales Centrālā bibliotēka un tās filiālēs aicina sadarboties visus esošos sadarbības partnerus, kā arī pirmsskolu, sākumskolu, pamatskolu un vidusskolu audzēkņus, skolotājus un citus interesentus, kuri vēlas iegūt ne tikai jaunas prasmes un iemaņas, bet vēlas pilnveidot jau esošās zināšanas par mūsdienās aktuālām un svarīgām tēmām. Būsiet laipni gaidīti visās Daugavpils publiskajās bibliotēkās.

 

Ar pilnu bibliotekāro stundu piedāvājumu var iepazīties šeit.

 

Informāciju sagatavoja:

LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Tatjana Hodokova
Tālr.65476345
e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv




Atpakaļ