Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

02-11-2011

Koncerts RUDENS VARAVĪKSNE


Vienības nama koncertzālē, 2011.gada 10.novembrī plkst. 18.00
Bērnu vokālais ansamblis PĒRLĪTES
Sporta-balles deju kolektīvs SIKSPĀRNIS

Latvijas mēnesī – novembrī   uz koncertprogrammu „Rudens varavīksne” aicina divi spilgtākie Latviešu kultūras centra bērnu kolektīvi –  vokālais ansamblis „Pērlītes”, vadītāja Iveta Ustinskova un balles deju kolektīvs „Sikspārnis”, vadītāja Inna Mihaļova-Boginiča.

 

Vokālais ansamblis „Pērlītes” aktīvi piedalās koncertos un dažādos konkursos Latvijas un starptautiskajā mērogā. Šī gada oktobrī kolektīvs piedalījās divos konkursos: Latvijas jauno izpildītāju konkursā – festivālā „Pērles un dimanti” (Ādaži), kurā tika izvirzīts uz fināla grandiozo noslēgumu koncertā ar populāriem Latvijas estrādes māksliniekiem un VI starptautiskajā bērnu un jauniešu mākslinieciskās daiļrades televīzijas konkursā „Debut 2011” (Rīga), kurā ieguva godalgoto 2. vietu, bet ansambļa solistes: Viktorija Seļicka - 1.vietu, Jana Zabarovska - 3.vietu.

 

Balles deju kolektīvs „Sikspārnis” Latviešu kultūras centrā darbojas pavisam neilgu laiku, bet Daugavpils publika to krietni agrāk ir iepazinusi kā atraktīvu un radošu kolektīvu. Viens no pēdējiem koncertiem notika Daugavpils pilsētas svētkos, kur mazākie un lielākie kolektīva dejotāji apmeklētājiem rādīja savas spilgtākās deju programmas.

 

Ar bērnu kolektīvu talantīgajiem dalībniekiem tiksimies Vienības nama koncertzālē Mārtiņdienā, 10.novembrī plkst.18.00.

 

 

 

____________________________________________

 

Informācija: Latviešu kultūras centrs - tālr.: 65426691

 




Atpakaļ