Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

21-11-2016

Ģimenes diena labdarības akcijas ietvaros


Turpinot tradīciju, mēneša pēdējā svētdienā, 27.novembrī, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (Rīgas ielā 8) ikviens interesents tiek aicināts uz ĢIMENES DIENU, kas šoreiz notiks labdarības akcijas “Sniedzot prieka mirkli” ietvaros.

 

No 19.novembra līdz 18.decembrim Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs rīko tradicionālo labdarības akciju “Sniedzot prieka mirkli”. Šogad akcijas mērķis ir atbalstīt pilsētas invalīdu biedrību radošos cilvēkus, ziedojot viņiem rokdarbu materiālus.

Daugavpilī darbojas vairāk nekā 10 invalīdu biedrību, kas apvieno dažāda vecuma un interešu cilvēkus ar ierobežotām iespējām: tie ir gan mazi bērniņi un viņu vecāki, gan gados vecāki cilvēki. Viņu vidū ir ļoti daudz radošu un talantīgu cilvēku, kuriem iespēja radoši izpausties un padarīt šo pasauli krāšņāku ir dzīves jēga. Taču radošajām darbnīcām nepieciešamo materiālu trūkuma dēļ, diemžēl, ne vienmēr ir iespējams īstenot visas ieceres.

Ģimenes dienas dalībniekiem būs iespēja klātienē ieraudzīt, cik krāšņas un neparastas lietas tiek darinātas no pavisam vienkāršiem materiāliem, kā arī pašiem radoši izpausties, darbojoties meistares Raisas Gavrovskas vadībā.

Aicinām ikvienu ģimenes dienas dalībnieku būt atsaucīgam un paņemt līdzi arī nelielu ziedojumu labdarības akcijai. Ar nepieciešamo lietu sarakstu var iepazīties šeit: http://dnmm.lv/lv/Jaunumi/1/1481/ZIEMASSVETKU_LABDARIBAS_AKCIJA ,vai arī zvanot pa tālr.654 24155, 20203713.

 

Radošās darbnīcas norises laiks: plkst.13.00 – 14.00.

Dalības maksa visai ģimenei, neatkarīgi no cilvēku skaita – 1.42 eur. 

Cenā ietilpst arī muzeja vēstures ekspozīcijas apskate (ieejas biļetes vaska figūru izstādē nopērkama atsevišķi!)

 

Esiet laipni aicināti!

 



Atpakaļ