Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

07-11-2016

Patriotu nedēļa Latgales Centrālajā bibliotēkā un filiālēs


No 9. līdz 19. novembrim Latgales Centrālajā bibliotēkā (LCB) un filiālēs būs skatāmas Lāčplēša dienai un 18. novembrim veltītas izstādes un notiks virkne pasākumu dažādām interesentu grupām.

LCB lietotāju apkalpošanas nodaļās, kā arī visās filiālēs būs skatāmas Lāčplēša dienas un 18. novembra svētku tematikai veltītas literatūras izstādes. Īpaši izceļama ir Latvijas Nacionālās bibliotēkas ceļojošā fotoizstāde “Latvijas Kultūras kanons portālā “Zudusī Latvija””, kas visu mēnesi ir skatāma LCB lasītavā un abonementā un iepazīstina ar Latvijas valstij un tautai nozīmīgākajām materiālās un nemateriālās kultūras vērtībām. 8.-12. klašu skolēniem tiks piedāvāts tematisks pasākums “Novembris Latvijā”, kura laikā būs iespējams godināt Brīvības cīnītājus, kā arī iepazīt valstsvīrus un ietekmīgas personas, kas piedalījās Latvijas valsts proklamēšanā.

Arī LCB filiālēs norisināsies dažādi pasākumi, kuros aicināti piedalīties pirmsskolas, sākumskolas, pamatskolas un vidusskolas vecuma skolēni, kā arī ģimenes ar bērniem. Pasākumu dalībnieki iepazīs Latvijas pilsētas, simbolus un tradīcijas. Notiks darbs ar tekstiem, būs iespējams izpausties dažādās radošās darbnīcās, veidojot apsveikumus Latvijai. Ar pilnu pasākumu programmu un pieteikšanās iespējām var iepazīties šeit.

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Inga Gedžūne
Tālr.: 65476344
e-pasts: inga.gedzune@lcb.lv




Atpakaļ