Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

13-09-2016

Daugavpils fotogrāfi tiekas ar Liepājas fotogrāfiem


No 10. līdz 12. septembrim Liepājā notika Daugavpils un Liepājas fotoklubu kopīgi organizēts seminārs „No Latvijas austrumiem līdz rietumiem”, kuru līdzfinansēja Daugavpils pilsētas dome.

Pasākumā piedalījās fotogrāfi no Daugavpils fotokluba „Ezerezeme - F” un no Liepājas Tautas Foto kluba „Fotast”. Fotogrāfi dalījās pieredzē, piedalījās fotosesijās, analizēja darbus, lai uzlabotu savu profesionālo meistarību.

Liepājā Daugavpils fotogrāfiem bija iespēja iepazīties ar liepājnieku Agra Klestrova personālizstādi "Triptihs" un Mārtiņa Sīļa fotoizstādi “Jaunliepāja - pilsēta sevī”, kā arī piedalīties 2 fotoizstāžu atklāšanā  – 11.septembrī Līgas Evaldsones pirmajā personālizstāde “Zefīrs” un 12.septembrī izstādes "O" atklāšanā, kurā parādīta  Liepājas  speciālā ekonomiskā  zona un tās darbība fotomākslinieku skatījumā.

Tika apspriesti arī turpmākie fotoklubu sadarbības plāni. Viens no tiem ir Liepājas kolēģu fotoizstādes "Liepājas iela Latvijas garumā" organizēšana Daugavpilī. Šajā izstāde mēs varēsim iepazīt Liepājas ielu Daugavpilī ar Liepājas fotogrāfu acīm.

Laika apstākļi mūs lutināja visu brauciena laiku un deva iespēju pilnvērtīgi izmantot atvēlēto laiku Liepājā un radīt daudz dažādu fotogrāfiju. Ceram, ka tuvākā un tālākā laikā daugavpilieši varēs redzēt Liepāju mūsu acīm dažādās fotostudijas izstādēs.

 

 

Linards Onzuls

Daugavpils fotostudijas „Ezerzeme- F” vadītājs

29463510

Foto: Jānis Vecbrālis (Liepāja)




Atpakaļ